Син унајмио плаћенике да му претуку мајку

"Нисам желео да моја мајка буде повређена, хтео сам само да је научим памети и да започнем свој бизнис, а не да зависим од милостиње," рекао је након хапшења Петар Малезић, син Миланке Малезић (65) коју су брутално претукла и опљачкала четворица разбојника које је ангажовао Петар.

Србија 08.03.2015 | 12:32
Син унајмио плаћенике да му претуку мајку

Петар је прошле суботе најпре искључио безбедносне камере и са сином изашао из куће, а потом су упали пљачкаши са бејзбол палицама, претукли Миланку и однели 25.000 евра и килограм злата.

"Мајка годинама није хтела да ми помогне. Не радим, хтео сам да почнем да радим. Било је неиздрживо. Живимо у истој кући, а ја сам се мучио. Смислио сам план како да јој се осветим. Рекао сам другарима да је не туку, него само да је заплаше и узму новац. Хтео да сам да изгледа као класична пљачка, јер је познато да је моја мајка богата. Међутим, они су претерали и брутално је претукли. Били су сурови, однели су јој све. Касније су хтели да ме преваре за опљачкани новац," рекао је Петар полицији.

Малезић је знао да је његова мајка недавно продала локал. Знао је да у кући има много девиза, али није могао да сазна где их мајка тачно скрива на спрату на ком је живела. Уплашио се да ће их дати у банку, па је на брзину ангажовао друга, који је организовао групу за пљачку, рекао је саговорник Курира.

Комшије причају да Миланка није била наклоњена сину.

"Изузетно је имућна, зарадила је доста у иностранству и овде је улагала у послове и некретнине. Знамо за дугогодишње свађе између Миланке и њеног сина. Петар се оженио, основао породицу, али је Миланка фаворизовала своју кћерку. Несугласице су почеле између Миланке и њене снаје, која је због њеног понашања напустила Петра и оставила малолетног сина. Петар нигде није могао да се запосли и неколико пута се жалио како мајка неће да му помогне да започне свој бизнис иако лежи на милионима," причају комшије.

Осим Малезића, ухапшени су М.П из Параћина, М.И из Александровца, Р.М из параћина и С.М из Крушевца. Петорици осумњичених је након саслушања одређен притвор до месец дана.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

То је, назалост, малтене нормално у Србији

08.03.2015 13:44

Поред мојег родјака који је претукао бабу знам да муз моје родице је редовно тукао матер док му није све преписала. У ЕУ постоји тестамент али у Србији се све 'поцисти' за зивота родитеља или ментално болесне родбине. Потом се пренице брига и зртва је остављена на милост и не милост.

ОДГОВОРИТЕ