Концерт Здравка Чолића у Арени Загреб распродат

Многобројни обожаватељи у испуњеној Арени тако ће дочекати Дан жена, уз највећу музичку икону са наших простора.

Забава 04.03.2015 | 14:54
Концерт Здравка Чолића у Арени Загреб распродат

Улазнице за концерт Здравка Чолића 7. марта у Арени Загреб потпуно су распродате у рекордном року. Многобројни обожаватељи у испуњеној Арени до последњег места тако ће дочекати Дан жена уз највећу музичку икону наших простора.

- Сигурни смо да нас све чека концерт за памћење. Жао нам је оних који нису успели на време набавити улазнице, али више их нема. И велики капацитет загребачке Арене показао се недовољан за највећу звезду на овим просторима. Сада прелазимо у фазу реализације, све је на свом месту и како треба да буде - Здравко се радује концерту, дворана је распродата, продукција је спремна - дочек ће бити спектакуларан! - поручио је Марко Перица, организатор загребачког концерта испред агенције Факат.

Загребачки концерт Здравка Чолића круна је актуелне турнеје ''Ватра и барут'', која је у годину дана обишла све највеће регионалне и европске дворане. Осим нових хитова, Чолина публика уживаће и у безвременским класицима, а добра музика и одлична забава спојиће се у суботу 7. марта са почетком у 20 сати.

Здравко Чолић ће након Загреба наступити у Бечу 14.марта, у Тузли 21.марта и 11.априла у Холандији.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар