Елегантне и у трудноћи

Шта да обучем? То питање мучи сваку жену, а нарочито даме у благословеном стању, које упркос "стомаку" желе да изгледају модерно и женствено.

Мода и љепота 02.03.2015 | 19:34
Елегантне и у трудноћи

Из дана у дан, месеца у месец, одбацујете одећу у коју сте могли да "станете" и размишљате о новим комбинацијама.

Чим приметите да у старе, комотне фармерке не можете више да уђете, време је да промените гардеробу, односно прилагодите је трудноћи, како бисте могли потпуно да се опустите и уживате. Пре свега, набавите удобнију одећу од природних материјала, најбоље је да буде од памука финог ткања. Ништа не сме да вас стеже и урезује се у кожу, не само у пределу стомака, већ ни око бокова, ногу и груди.

Многи креатори су осмислили посебне линије за модерне труднице, јер широка одећа не мора да буде само практична, већ таква да је поносно носите и после порођаја. Ако највише носите панталоне или сукње, широк ластиш на струку је обавезан, а неће променити форму одеће.

Хаљине су можда и најпрактичнији комад, довољно је да набавите три које ћете моћи да носите у различитим периодима године и ускладите уз стил.

о Лежерну црвену хаљину са рукавима без шавова, можете да носите и као тунику са каишем и фармеркама

о Елегантна хаљина у модерној тамнозеленој боји има флексибилан каиш, а сигурно ћете је радо носити и када вам тело опет буде фит.

о Универзалну, малу црну хаљину можете да носите током трудноће, јер набори прате линију тела и прилагођавају му се

о Отмена тегет хаљина од лаганог материјала идеална је за предстојеће топлије дане, а после порођаја можете да је "сузите" ефектним каишем.

о Лежерније труднице не морају да одустају од цасуал стила - фармерке, памучна мајица и пончо марама су шик комбинација, нарочито са шеширом.

Савет плус: Обућа без пертли, са стабилном штиклом која не прелази 4 цм, идеална је за све прилике.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар