Elegantne i u trudnoći

Šta da obučem? To pitanje muči svaku ženu, a naročito dame u blagoslovenom stanju, koje uprkos "stomaku" žele da izgledaju moderno i ženstveno.

Moda i ljepota 02.03.2015 | 19:34
Elegantne i u trudnoći

Iz dana u dan, meseca u mesec, odbacujete odeću u koju ste mogli da "stanete" i razmišljate o novim kombinacijama.

Čim primetite da u stare, komotne farmerke ne možete više da uđete, vreme je da promenite garderobu, odnosno prilagodite je trudnoći, kako biste mogli potpuno da se opustite i uživate. Pre svega, nabavite udobniju odeću od prirodnih materijala, najbolje je da bude od pamuka finog tkanja. Ništa ne sme da vas steže i urezuje se u kožu, ne samo u predelu stomaka, već ni oko bokova, nogu i grudi.

Mnogi kreatori su osmislili posebne linije za moderne trudnice, jer široka odeća ne mora da bude samo praktična, već takva da je ponosno nosite i posle porođaja. Ako najviše nosite pantalone ili suknje, širok lastiš na struku je obavezan, a neće promeniti formu odeće.

Haljine su možda i najpraktičniji komad, dovoljno je da nabavite tri koje ćete moći da nosite u različitim periodima godine i uskladite uz stil.

o Ležernu crvenu haljinu sa rukavima bez šavova, možete da nosite i kao tuniku sa kaišem i farmerkama

o Elegantna haljina u modernoj tamnozelenoj boji ima fleksibilan kaiš, a sigurno ćete je rado nositi i kada vam telo opet bude fit.

o Univerzalnu, malu crnu haljinu možete da nosite tokom trudnoće, jer nabori prate liniju tela i prilagođavaju mu se

o Otmena teget haljina od laganog materijala idealna je za predstojeće toplije dane, a posle porođaja možete da je "suzite" efektnim kaišem.

o Ležernije trudnice ne moraju da odustaju od casual stila - farmerke, pamučna majica i pončo marama su šik kombinacija, naročito sa šeširom.

Savet plus: Obuća bez pertli, sa stabilnom štiklom koja ne prelazi 4 cm, idealna je za sve prilike.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar