Биберови фанови пријете Ивановићу

Водитељ Иван Ивановић поново је разбеснео фанове Џастина Бибера и Селене Гомез, који су свој бес искалили на Твитеру и то уз врло оштре претње.

Забава 28.02.2015 | 21:25
Биберови фанови пријете Ивановићу

Последња у низу шала коју је водитељ изрекао на рачун Џастина Бибера и Селене Гомез није се допала ни "билиберима" али ни "селанторима", како иначе себе називају ватрени фанови ових музичара.

Ивановић их је у последњој емисји исмејао јер му без престанка прете на друштвеним мрежама. Како каже, што су њихове претње оштрије, то је њему забавније. Испричао је како је добио поруке у којима стоји да му желе да "умре од најгоре болести", да ће га напасти ужареном шипком...

Потом је узео у руке Библију и шаљиво рекао:

- Нека живи 100 година Џастин Бибер, Селена Гомез и Оне Дирецтион. Само да знате рећи неком да је геј није увреда већ природна склоност - додао је водитељ.

Тек онда је кренула салва увреда и претњи на Твитеру, а Ивановић их је све редом објавио на свом профилу, укључујући и ону у којој стоји да ће га заклати.

Иначе, ово није први пут да водитељ води рат са острашћеним тинејџерским фановима на Твитеру, а све је почело када је Ивановић, у једној у ранијих емисија за Бибера рекао да изгледа као ружна лезбејка.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар