ДК: Србија - Хрватска, карте распродате за 10 минута!

Неколико стотина Краљевчана погнуте главе вратило се са билетарнице Хале спортова, у којој ће се играти меч Дејвис купа између Србије и Хрватске, јер су карте практично распродате пре пуштања у слиободну продају која је трајала свега десетак минута.

Тенис 28.02.2015 | 08:40
ДК: Србија - Хрватска, карте распродате за 10 минута!

Наиме, у продају је пуштено свега стотинак карата, а до њих су дошли само они који су чекали у реду од прошле ноћи, иако је било најављено да ће продаја карата почети у 8 сати.

За дуел Србије и Хрватске од 6. до 8. марта, највећи спортски догађај у овом делу Србије у историји, владало је велико интересовање, не само у Краљеву, него и у читавом региону. Комплет карата, за сва три дана коштао је 5.000 динара, а разочараних је било и из других градова, из којих су стигли у рану зору како би купили улазнице.

Предраг Петронијевић, председник Тениског савеза Западне Србије који учествују у организацији меча Дејвис купа, рекао је да је пуштено 1.500 карата у продају, али да су се оне куповале и преко интернета.

"Рекли смо да ће бити пуштено укупно 1.500 карата у продају, То се односило и на слободну продају и на продају преко интернета. Не знам колико је тачно карата продато на билетарници", рекао је Петронијевић.

Тенисери Србије и Хрватске стићи ће овог викенда у Краљево, и одмах ће почети са првим тренинзима. Српски тенисери ће бити смештени у хотелу Кристал у Краљеву, док ће Хрвати бити у Соларису у Врњачкој Бањи. Како сазнајемо, скоро сви смештајни капацитети у Краљеву су већ резервисани.

Коментари / 0

Оставите коментар