DK: Srbija - Hrvatska, karte rasprodate za 10 minuta!

Nekoliko stotina Kraljevčana pognute glave vratilo se sa biletarnice Hale sportova, u kojoj će se igrati meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, jer su karte praktično rasprodate pre puštanja u sliobodnu prodaju koja je trajala svega desetak minuta.

Tenis 28.02.2015 | 08:40
DK: Srbija - Hrvatska, karte rasprodate za 10 minuta!

Naime, u prodaju je pušteno svega stotinak karata, a do njih su došli samo oni koji su čekali u redu od prošle noći, iako je bilo najavljeno da će prodaja karata početi u 8 sati.

Za duel Srbije i Hrvatske od 6. do 8. marta, najveći sportski događaj u ovom delu Srbije u istoriji, vladalo je veliko interesovanje, ne samo u Kraljevu, nego i u čitavom regionu. Komplet karata, za sva tri dana koštao je 5.000 dinara, a razočaranih je bilo i iz drugih gradova, iz kojih su stigli u ranu zoru kako bi kupili ulaznice.

Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije koji učestvuju u organizaciji meča Dejvis kupa, rekao je da je pušteno 1.500 karata u prodaju, ali da su se one kupovale i preko interneta.

"Rekli smo da će biti pušteno ukupno 1.500 karata u prodaju, To se odnosilo i na slobodnu prodaju i na prodaju preko interneta. Ne znam koliko je tačno karata prodato na biletarnici", rekao je Petronijević.

Teniseri Srbije i Hrvatske stići će ovog vikenda u Kraljevo, i odmah će početi sa prvim treninzima. Srpski teniseri će biti smešteni u hotelu Kristal u Kraljevu, dok će Hrvati biti u Solarisu u Vrnjačkoj Banji. Kako saznajemo, skoro svi smeštajni kapaciteti u Kraljevu su već rezervisani.

Komentari / 0

Ostavite komentar