Жене које знају да их мужеви варају

Слава и моћ које имају поред својих мужева очигледно су јаче од њиховог поноса и подозрења околине.

Србија 26.02.2015 | 22:14
Жене које знају да их мужеви варају

Док чаршија бруји да је Шабан Шаулић коначно долијао и да више нема шта да тражи у браку са Горданом пошто је објављен видео у којем се љуби са младом љубавницом Ивоном Неговановић Цуцом, његова супруга за „Блиц“ каже да не намерава да га остави. 


- Немам коментар на Шабанову прељубу - викала је Гоца преко телефона видно потресена. И не прекинувши везу изговорила је у даху: - Која болесница, каже да Шабан више не живи са мном.

Законите супруге Милутина Мркоњића и Жељка Митровића нису желеле да прокоментаришу свој положај и то што годинама толеришу неверства својих мужева.


Шабан и Гордана Шаулић

Гоца Шаулић неколико година гледа супругу кроз прсте то што је вара са три пута млађом певачицом Ивоном Неговановић. Упућени кажу да Гоца Шабану наводно враћа истом мером те да му због тога све толерише. Међутим, Гоци није било свеједно кад је Цуца јавно обелоданила везу са краљем народне музике. Притисак јавности Шабановој законитој супрузи постао је неподношљив, али брак и даље штити као закон беле медведе.


Жељко и Милица Митровић

По животу брачног пара Митровић могао би да се сними узбудљив филм. Поред бројних пикантних детаља из њихове биографије, Жељко и Милица свој брак представљају као идиличан иако знају да је то само представа за јавност. У децембру их је цела Србија сажаљиво гледала кад се Жељко кући вратио скрхан са сахране „пријатељице“ Иване Бодрожић са којом је, како се причало, био у вези седам година. Законита жена га је дочекала са пољупцима, што је и објавила и на Фејсбуку.

 

Милутин и Драгица Мркоњић

Пријатељи Милутина Мркоњића кажу да је његова супруга Даша болесна и да се због тога не бави његовом везом са Аном и не захтева развод. Иако већ десет година њих двоје не живе заједно, Мрка и даље брине о законитој супрузи. Бивши министар потврђује да не планира развод упркос томе што је већ три године у вези са певачицом Аном Бекутом.- Ана је поштена жена и није моја љубавница. Она је моја једина љубав - каже Мркоњић за „Блиц“.

Извор: Блиц

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Новац

26.02.2015 22:45

Да Саулиц нема пара давно би га Гордана педалисала. Удаја за врло рузног србијанског Рома била је мотивисана новцем од поцетка. Саулиц као и доста других старијих Рома има муслиманско име. Феномен потице из турског доба да би се избјегли прогони и дадзбине. Знам нпр. једног Редзепа. Прво сам мислила побјегао из Босне, био је рат. Он православац, Србијанац, Ром. Слицно је и с другима. Надјите сиротињу која то ради па да дискутујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

26.02.2015 23:09

Господјо Новац , слазем се у коментару !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуца

26.02.2015 23:26

Она је Ромкиња. Како старимо тразимо оно познато медјутим не мозе све да се оствари. Он је престар за њу. 63 и 24 нису близу. За 10 година ниста од свега. Мозда неко друго рјесење- нити једна, а нити друга. Засигурно има Ромкиња старијих од Цуце које би биле боља, хуманија, алтернатива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тесна коза

27.02.2015 06:15

Све их интересују само парее сто рекао Никола Симиц .....

ОДГОВОРИТЕ