Žene koje znaju da ih muževi varaju

Slava i moć koje imaju pored svojih muževa očigledno su jače od njihovog ponosa i podozrenja okoline.

Srbija 26.02.2015 | 22:14
Žene koje znaju da ih muževi varaju

Dok čaršija bruji da je Šaban Šaulić konačno dolijao i da više nema šta da traži u braku sa Gordanom pošto je objavljen video u kojem se ljubi sa mladom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom, njegova supruga za „Blic“ kaže da ne namerava da ga ostavi. 


- Nemam komentar na Šabanovu preljubu - vikala je Goca preko telefona vidno potresena. I ne prekinuvši vezu izgovorila je u dahu: - Koja bolesnica, kaže da Šaban više ne živi sa mnom.

Zakonite supruge Milutina Mrkonjića i Željka Mitrovića nisu želele da prokomentarišu svoj položaj i to što godinama tolerišu neverstva svojih muževa.


Šaban i Gordana Šaulić

Goca Šaulić nekoliko godina gleda suprugu kroz prste to što je vara sa tri puta mlađom pevačicom Ivonom Negovanović. Upućeni kažu da Goca Šabanu navodno vraća istom merom te da mu zbog toga sve toleriše. Međutim, Goci nije bilo svejedno kad je Cuca javno obelodanila vezu sa kraljem narodne muzike. Pritisak javnosti Šabanovoj zakonitoj supruzi postao je nepodnošljiv, ali brak i dalje štiti kao zakon bele medvede.


Željko i Milica Mitrović

Po životu bračnog para Mitrović mogao bi da se snimi uzbudljiv film. Pored brojnih pikantnih detalja iz njihove biografije, Željko i Milica svoj brak predstavljaju kao idiličan iako znaju da je to samo predstava za javnost. U decembru ih je cela Srbija sažaljivo gledala kad se Željko kući vratio skrhan sa sahrane „prijateljice“ Ivane Bodrožić sa kojom je, kako se pričalo, bio u vezi sedam godina. Zakonita žena ga je dočekala sa poljupcima, što je i objavila i na Fejsbuku.

 

Milutin i Dragica Mrkonjić

Prijatelji Milutina Mrkonjića kažu da je njegova supruga Daša bolesna i da se zbog toga ne bavi njegovom vezom sa Anom i ne zahteva razvod. Iako već deset godina njih dvoje ne žive zajedno, Mrka i dalje brine o zakonitoj supruzi. Bivši ministar potvrđuje da ne planira razvod uprkos tome što je već tri godine u vezi sa pevačicom Anom Bekutom.- Ana je poštena žena i nije moja ljubavnica. Ona je moja jedina ljubav - kaže Mrkonjić za „Blic“.

Izvor: Blic

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Novac

26.02.2015 22:45

Da Saulic nema para davno bi ga Gordana pedalisala. Udaja za vrlo ruznog srbijanskog Roma bila je motivisana novcem od pocetka. Saulic kao i dosta drugih starijih Roma ima muslimansko ime. Fenomen potice iz turskog doba da bi se izbjegli progoni i dadzbine. Znam npr. jednog Redzepa. Prvo sam mislila pobjegao iz Bosne, bio je rat. On pravoslavac, Srbijanac, Rom. Slicno je i s drugima. Nadjite sirotinju koja to radi pa da diskutujemo.

ODGOVORITE
Name

valter

26.02.2015 23:09

Gospodjo Novac , slazem se u komentaru !

ODGOVORITE
Name

Cuca

26.02.2015 23:26

Ona je Romkinja. Kako starimo trazimo ono poznato medjutim ne moze sve da se ostvari. On je prestar za nju. 63 i 24 nisu blizu. Za 10 godina nista od svega. Mozda neko drugo rjesenje- niti jedna, a niti druga. Zasigurno ima Romkinja starijih od Cuce koje bi bile bolja, humanija, alternativa.

ODGOVORITE
Name

tesna koza

27.02.2015 06:15

Sve ih interesuju samo paree sto rekao Nikola Simic .....

ODGOVORITE