Супруга Аце Пејовића критично

Ацо Пејовић је прексиноћ хитно довезао своју супругу Биљану у Ургентни центар, где су се доктори борили за њен живот.

Забава 26.02.2015 | 15:43
Супруга Аце Пејовића критично

- Ацо Пејовић је прекјуче око 19 сати довезао супругу Биљану. У соби за реанимацију су је прегледали хирург, неурохирург и неуролог. Установили су да је реч о анеуризматском проширењу два крвна суда у мозгу, а један од њих је, народски речено, процурио - испричао нам је доктор који је инсистирао на анонимности.

Након прегледа, супругу познатог певача су исте вечери пребацили у Неурохируршку клинику одељења Д Клиничког центра ради даљег лечења.

- Доктори су најпре желели да избегну операцију и планирали су да Биљани ураде емболизацију, али како јој се стање током ноћи погоршало, доктор Тасић ју је хитно оперисао - рекли су нам из ове здравствене установе.

Како смо сазнали, операција је трајала нешто више од сат времена и протекла је добро. Ацина супруга је у шок - соби и њено стање је задовољавајуће.

- И даље је на интензивној нези, тако да је рано за дугорочне прогнозе. Видећемо како ће се ситуација одвијати. Засад вам једино можемо рећи да је она скинута с апарата, да отвара очи и одговара на команде - каже наш извор.

Биљани су оперисана два већа крвна суда на мозгу због анеуризме, која јој је, како кажу лекари, урођена.

- Надамо се да ће се Биљана опоравити потпуно - рекао нам је лекар, и додао да је уз њу све време њен супруг.

- Заиста је брижан и видно уплашен за супругу. Откад ју је довезао у Ургентни, буквално не иде кући - каже наш извор.

Тим поводом покушали смо да контактирамо Пејовића, али он није одговарао на позиве и поруке.

Подсетимо, Ацо и Биљана су 20 година у браку, а певач је често истицао у јавности да сав успех дугује њој. Биљана иначе ради као асистент на једном приватном факултету.

Ацо и Биљана имају три ћерке и њихова велика жеља је да породицу прошире. Нажалост, крајем 2013. певачева супруга је изгубила бебу. О томе нису причали у медијима, само је Ацо кратко прокоментарисао да се надају да ће им се жеља за приновом ипак остварити.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар