Из куће излазе кроз сњежне тунеле

У Сјеверној Америци последњих дана влада право невријеме, нападале су огромне количине снијега, тако да класичне методе чишћења једноставно не помажу.

Свијет 26.02.2015 | 09:32
Из куће излазе кроз сњежне тунеле

Ипак, довитљиви људи су се снашли - они копају тунеле кроз снијег како би дошли до својих аутомобила или уопште изашли из својих дворишта.

Последњих неколико недеља на друштвеним мрежама је све више фотографија снијежних тунела, а с обзиром на  најављену временску прогнози чини се ће се тај тренд и натавити.

Тако је један пар из Канаде, за који су медији навели да у дворишту имају "два спрата снијега" прокопао тунел како би дошао до својих кола.

Канађанин Марсел Лендри испричао је да је до свог аута који је паркиран у дворишту ископао чак седам метара дугачак тунел.

"Никад нисам видио ништа слично. Једном када је пут до аута почео да изгледа као тунел, цијела ситуација је почела да ме забавља", рекао је Лендри.

Ипак, када је његова прича доспјела у медије, локалне власти послале су на терен екипу која која му је помогла да среди двориште, али и њима је било потребно више од пет сати.

"Тешко ми је да повјерујем да је нама петорици требало цијело послијеподне да очистимо двориште. Не могу ни да замислим колико би мени самом требало. Захвални смо им",  рекао је Лендри, пише Телеграф.

Нешто слично догодило се и у САД, у Бостону гдје се тунел такође показао као најбоље рјешење за бициклисте који су десет сати копали тунел до подземне жељезнице.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

26.02.2015 08:53

Јој,кад се то крене топити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

26.02.2015 10:53

Јој, то се изгледа неце отопити до љета!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

26.02.2015 11:13

Јој па бас сам се забринуо ...... него ста цу дијетету за узину?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

26.02.2015 11:47

Зато Арапи тамо ништа не купују. Босна им је по вољи због поплава.

ОДГОВОРИТЕ