Iz kuće izlaze kroz snježne tunele

U Sjevernoj Americi poslednjih dana vlada pravo nevrijeme, napadale su ogromne količine snijega, tako da klasične metode čišćenja jednostavno ne pomažu.

Svijet 26.02.2015 | 09:32
Iz kuće izlaze kroz snježne tunele

Ipak, dovitljivi ljudi su se snašli - oni kopaju tunele kroz snijeg kako bi došli do svojih automobila ili uopšte izašli iz svojih dvorišta.

Poslednjih nekoliko nedelja na društvenim mrežama je sve više fotografija sniježnih tunela, a s obzirom na  najavljenu vremensku prognozi čini se će se taj trend i nataviti.

Tako je jedan par iz Kanade, za koji su mediji naveli da u dvorištu imaju "dva sprata snijega" prokopao tunel kako bi došao do svojih kola.

Kanađanin Marsel Lendri ispričao je da je do svog auta koji je parkiran u dvorištu iskopao čak sedam metara dugačak tunel.

"Nikad nisam vidio ništa slično. Jednom kada je put do auta počeo da izgleda kao tunel, cijela situacija je počela da me zabavlja", rekao je Lendri.

Ipak, kada je njegova priča dospjela u medije, lokalne vlasti poslale su na teren ekipu koja koja mu je pomogla da sredi dvorište, ali i njima je bilo potrebno više od pet sati.

"Teško mi je da povjerujem da je nama petorici trebalo cijelo poslijepodne da očistimo dvorište. Ne mogu ni da zamislim koliko bi meni samom trebalo. Zahvalni smo im",  rekao je Lendri, piše Telegraf.

Nešto slično dogodilo se i u SAD, u Bostonu gdje se tunel takođe pokazao kao najbolje rješenje za bicikliste koji su deset sati kopali tunel do podzemne željeznice.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sinny Boy

26.02.2015 08:53

Joj,kad se to krene topiti.

ODGOVORITE
Name

Mrgud

26.02.2015 10:53

Joj, to se izgleda nece otopiti do ljeta!!!

ODGOVORITE
Name

Sime

26.02.2015 11:13

Joj pa bas sam se zabrinuo ...... nego sta cu dijetetu za uzinu?????

ODGOVORITE
Name

brko

26.02.2015 11:47

Zato Arapi tamo ništa ne kupuju. Bosna im je po volji zbog poplava.

ODGOVORITE