Јесте ли барем мало љубоморни на Фелпса?!

Најбољи олимпијац свих времена Мајкл Фелпс одлучио је да више не прави проблеме и да се скраси. Уз заносну Никол Џонсон, девојку која је била Мис Калифорније 2010!

Остали спортови 26.02.2015 | 20:20
Јесте ли барем мало љубоморни на Фелпса?!

- Бићу госпођа Фелпс! - објавила Никол на Инстаграму и свима дала до знања да је пристала да се уда за америчког пливача.

Пливачки савез САД га је супендовао, суд га је осудио на условну казну, а спонзори су од њега дигли руке. Он је пуштен убрзо после хапшења, иако му је то други инцидент. Приведен је и 2004. године, такође због вожње ''под утицајем забрањених супстанци''.

Најуспешнији спортиста Игара, са 22 медаље и чак 18 златних, летос је био мета таблоида због наводне везе са трансродном особом Тејлор Чендлер, која је рођена као мушкарац.

Биће да се Фелпс коначно средио, јер светски медији још брује о његовим испадима из септембра 2014. када је имао проблема са законом због под дејством алкохола.

Са Никол је упловио у везу 2007, до сада су неколико пута раскидали, па је у међувремену излазио са конобарицом Саром Херндон, глумицом Џесмин Волц и моделом Меган Розе.

Коментари / 0

Оставите коментар