Jeste li barem malo ljubomorni na Felpsa?!

Najbolji olimpijac svih vremena Majkl Felps odlučio je da više ne pravi probleme i da se skrasi. Uz zanosnu Nikol Džonson, devojku koja je bila Mis Kalifornije 2010!

Ostali sportovi 26.02.2015 | 20:20
Jeste li barem malo ljubomorni na Felpsa?!

- Biću gospođa Felps! - objavila Nikol na Instagramu i svima dala do znanja da je pristala da se uda za američkog plivača.

Plivački savez SAD ga je supendovao, sud ga je osudio na uslovnu kaznu, a sponzori su od njega digli ruke. On je pušten ubrzo posle hapšenja, iako mu je to drugi incident. Priveden je i 2004. godine, takođe zbog vožnje ''pod uticajem zabranjenih supstanci''.

Najuspešniji sportista Igara, sa 22 medalje i čak 18 zlatnih, letos je bio meta tabloida zbog navodne veze sa transrodnom osobom Tejlor Čendler, koja je rođena kao muškarac.

Biće da se Felps konačno sredio, jer svetski mediji još bruje o njegovim ispadima iz septembra 2014. kada je imao problema sa zakonom zbog pod dejstvom alkohola.

Sa Nikol je uplovio u vezu 2007, do sada su nekoliko puta raskidali, pa je u međuvremenu izlazio sa konobaricom Sarom Herndon, glumicom Džesmin Volc i modelom Megan Roze.

Komentari / 0

Ostavite komentar