Избјегните 3 најчешће модне грешке

Стилисти познатих, тачније дуо Емили Карент и Мерит Елиот, одговориле су на питање које то грешке најчешће правимо приликом стилизовања.

Мода и љепота 25.02.2015 | 16:57
Избјегните 3 најчешће модне грешке

Малобројне су даме које су нам до сада показале да ретко када направе грешке, а оне катастрофалне, апсолутно никад. Међутим, треба ипак имати на уму да велики број дама које важе за најбоље одевене, има армију стилиста и модних стручњака који их свакодневно саветују, градећи њихов стил, преноси Елле.рс.

Стилисти познатих су тако можда и најзапосленији људи у Холивуду, а управо они, тачније дуо Емили Карент и Мерит Елиот одговориле су на питање које то грешке најчешће правимо приликом стилизовања!

1. Када носимо одећу која нам не одговара
"Пронађите најбољег могућег дизајнера или бренд чији модели вам одговарају. Скратите панталоне, прекројите сукњу, сузите кошуљу или спустите струк за бољи изглед. Битно је да вашем телу одговара крој модела иначе вам неће вредети ни материјал, ни марка!"

2. Када се облачимо неприкладно за сезону / време
"Уместо да зими шетате беличасте хаљине цветног дезена, бирајте загаситију и јесењу палету зими. На вама ће далеко боље (а и нормалније) да изгледа уколико сте обучени у вунену хаљину бордо боје него у свиленкасту хаљину кратких рукава у јарко жутој боји. Исти је случај са ципелама. Сандале никако зими, и обрнуто, чизме на таван током лета."

3. Када носимо нешто у чему се не осећамо удобно, пријатно
"Самопоуздање је најбољи могући аксесоар који жена може да понесе. Зато је увек боље да обујете неке удобне ципеле са стабилном петом уместо секси салонки на танку штиклу које вас притом жуљају. Исти случај је са одећом. По ходу, ставу, као и гримасама може да се види да ли вам одећа у којој сте одговара, односно да ли вам је у њој комфорно, пријатно."

Извор: Курир Стил

Коментари / 0

Оставите коментар