Ноле: Бекер је допринео мом сексу! Ајој!

Најбољи тенисер причајући уочи турнира у Дубаију о сарадњи са бившим немачким асом направио лапсус о коме ће се дуго причати.

Тенис 23.02.2015 | 19:00
Ноле: Бекер је допринео мом сексу! Ајој!

Новак Ђоковић сматра да је Борис Бекер током претходних 14 месеци, колико сарађују, унео многе новине у његову игру и да је веома заслужан за успех који бележи.

Српски тенисер је током хвалоспева о Бекеру успео да направи лапсус, о коме ће се још дуго причати!

Желећи да објасни како је Бекер допринео његовом успеху Ђоковић је уместо речи суццесс (успех) рекао сеx!

Брзо након тога Ноле је покушао да се "извуче" из незгодне ситуације.

"Мом 'пи ару' сада се сигурно зноје руке. Дакле, Бекер је много допринео - да".

Најбољи српски тенисер је током сарадње са бившим немачким тенисером освојо титуле на Вимблдону и на Аустралијан Опену, чиме је број грен слем трофеја повећао на осам, повећавши и предност на АТП листи за скоро 4.000 бодова у односу на другопласираног Швајцарца Роџера Федерера.

"Бекер је заслужан за мој успех, нарочито у другој половини 2014. године. Наш однос је изванредан не само на терену, већ и ван њега. Никада се ни око чега нисмо посвађали", рекао је Ђоковић на конференцији за новинаре у Дубаију.

Први тенисер Србије је нагласио да много учи од Бекера.

"Стално нешто ново научим од њега, нарочито са психолоске тачке гледишта, због тога што је и он пролазио кроз исте ситуације. Он потпуно разуме све изазове и препреке које ми стоје на путу како бих могао да освајам велике титуле и задржим место број један".

Први рекет Србије је нагласио да су он и Бекер на сличној таласној дужини, јер су прошли иста искуства и на приватном плану, поставши очеви у сличном старосном добу.

"Бекеру је такође очинство било извор среће и нове мотивације, баш као и мени, нешто што га је терало да на терену буде још бољи", рекао је Ђоковић, који је тренирао у Дубаију са хируршком маском на лицу.

Први тенисер Србије нагласио је да им тек предстоје успеси.

"Борис и ја и даље желимо да постигнемо много тога. Осећамо да је ово само почетак. Освојили смо два гренд слем турнира и играли смо финале на Ролан Гаросу", додао је Ђоковић, који ће поход на пету титулу у Дубаију започети дуелом са Канађанином Васеком Поспишилом.

Коментари / 0

Оставите коментар