Симеоне Атлетиков до 2019.!

Љубав траје и трајаће, сви су изгледи...

Фудбал 22.02.2015 | 23:30
Симеоне Атлетиков до 2019.!

Тренер Атлетика Дијего Симеоне ускоро ће продужити уговор и остати у мадридском тиму до 2019. године, упркос интересовању бројних европских клубова.

"Очигледно је да сам веома срећан у клубу. Волео бих да наставим овај пројекат, који смо започели пре три године. Клуб и ја се међусобно ценимо и драго ми је због тога. Надам се да ћемо сарађивати као што је до сада био случај", рекао је Симеоне, а преноси шпански лист Ас.

Аргетински стручњак је после великих успеха са "јорганџијама" на мети Пари Сен Жермена и Манчестер Ситија, који би волели да га наредне сезоне виде на клупи свог тима.

Симеоне је са Атлетиком прошле године освојио титулу Примере, али и играо финале Лиге шампиона против градског ривала Реала када је поражен после продужетака резултатом 4:1, иако су црвено-бели водили 1:0 до 90. минута.

Са истим тимом освојио је још Лигу Европе, УЕФА Суперкуп, Куп краља и Суперкуп Шпаније. Атлетико се налази на трећем месту на табели Примере са 53 бода, четити мање од Реала, али и утакмицом више.

Коментари / 0

Оставите коментар