Simeone Atletikov do 2019.!

Ljubav traje i trajaće, svi su izgledi...

Fudbal 22.02.2015 | 23:30
Simeone Atletikov do 2019.!

Trener Atletika Dijego Simeone uskoro će produžiti ugovor i ostati u madridskom timu do 2019. godine, uprkos interesovanju brojnih evropskih klubova.

"Očigledno je da sam veoma srećan u klubu. Voleo bih da nastavim ovaj projekat, koji smo započeli pre tri godine. Klub i ja se međusobno cenimo i drago mi je zbog toga. Nadam se da ćemo sarađivati kao što je do sada bio slučaj", rekao je Simeone, a prenosi španski list As.

Argetinski stručnjak je posle velikih uspeha sa "jorgandžijama" na meti Pari Sen Žermena i Mančester Sitija, koji bi voleli da ga naredne sezone vide na klupi svog tima.

Simeone je sa Atletikom prošle godine osvojio titulu Primere, ali i igrao finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Reala kada je poražen posle produžetaka rezultatom 4:1, iako su crveno-beli vodili 1:0 do 90. minuta.

Sa istim timom osvojio je još Ligu Evrope, UEFA Superkup, Kup kralja i Superkup Španije. Atletiko se nalazi na trećem mestu na tabeli Primere sa 53 boda, četiti manje od Reala, ali i utakmicom više.

Komentari / 0

Ostavite komentar