Опет свађа Месија и Енрикеа!

Од прошле расправе тренера и прве звезде тима, Барселона је везала 11 победа. Видећемо шта чека Малагу и Манчестер сити у наредним мечевима.

Фудбал 21.02.2015 | 13:00
Опет свађа Месија и Енрикеа!

После пораза у првом мечу у 2015. години, од Реал Сосиједада у гостима (0:1), Барселона је везала 11 победа у Примери и Купу краља.

Многи медији у Шпанији тврде да је нетрпељивост која је у то време недељама кључала у свлачионици због различитих мишљења тренера Луиса Енрикеа и прве звезде тима Лионела Месија кулминирала баш у Сан Себастијану.

Аргентинац је утакмицу почео као резерва, а наводно, и пре повратка у Барселону свашта су рекли један другоме после утакмице. Дан касније Месије пропустио тренинг...

Од тада, Каталонци играју много боље и у првих шест мечева постигли су 23 гола, а примили само два! Серија, као што смо поменули на почетку, и даље траје...

Међутим, Енрике и Меси се сада не слажу око разлога који је покренуо екипу на боље.

"Од те утакмице екипа је променила став, сада са другачијом енергијом излазимо на терен", изјавио је Аргентинац у четвртак.

Његово мишљење, ипак, не дели Луси Енрике, који је бурно реаговао када су га новинари питали за коментар на ту тему уочи суботње утакмице са Малагом.

"Нема разлога због којег бих мењао своје мишљење. Све је то део континуираног процеса током целе сезоне", изјавио је тренер Каталонаца, а медији преносе да је постао видно нервозан пошто су поједини новинари инсистирали да изнесе виђење Месијеве изјаве.

"Не желим да стварам проблеме и зато не желим више да причам о тој теми. Ако он тако мисли, онда је то фантастично... Ја износим само своја мишљења. Оно што ме сада занима је како да припремим екипу за утакмицу против Малаге, ако сте ви заинтересовани за нешто друго, то је ваша ствар", одбрусио је Луис Енрике.

Сведоци смо шта се догодило претходни пут када су се расправљали тренер и прва звезда Барсе, а ако опет успеју да изгладе несугласице, тешко се пише Малаги и Манчестер ситију три дана касније у првом дуелу осмине финала Лиге шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар