Opet svađa Mesija i Enrikea!

Od prošle rasprave trenera i prve zvezde tima, Barselona je vezala 11 pobeda. Videćemo šta čeka Malagu i Mančester siti u narednim mečevima.

Fudbal 21.02.2015 | 13:00
Opet svađa Mesija i Enrikea!

Posle poraza u prvom meču u 2015. godini, od Real Sosijedada u gostima (0:1), Barselona je vezala 11 pobeda u Primeri i Kupu kralja.

Mnogi mediji u Španiji tvrde da je netrpeljivost koja je u to vreme nedeljama ključala u svlačionici zbog različitih mišljenja trenera Luisa Enrikea i prve zvezde tima Lionela Mesija kulminirala baš u San Sebastijanu.

Argentinac je utakmicu počeo kao rezerva, a navodno, i pre povratka u Barselonu svašta su rekli jedan drugome posle utakmice. Dan kasnije Mesije propustio trening...

Od tada, Katalonci igraju mnogo bolje i u prvih šest mečeva postigli su 23 gola, a primili samo dva! Serija, kao što smo pomenuli na početku, i dalje traje...

Međutim, Enrike i Mesi se sada ne slažu oko razloga koji je pokrenuo ekipu na bolje.

"Od te utakmice ekipa je promenila stav, sada sa drugačijom energijom izlazimo na teren", izjavio je Argentinac u četvrtak.

Njegovo mišljenje, ipak, ne deli Lusi Enrike, koji je burno reagovao kada su ga novinari pitali za komentar na tu temu uoči subotnje utakmice sa Malagom.

"Nema razloga zbog kojeg bih menjao svoje mišljenje. Sve je to deo kontinuiranog procesa tokom cele sezone", izjavio je trener Katalonaca, a mediji prenose da je postao vidno nervozan pošto su pojedini novinari insistirali da iznese viđenje Mesijeve izjave.

"Ne želim da stvaram probleme i zato ne želim više da pričam o toj temi. Ako on tako misli, onda je to fantastično... Ja iznosim samo svoja mišljenja. Ono što me sada zanima je kako da pripremim ekipu za utakmicu protiv Malage, ako ste vi zainteresovani za nešto drugo, to je vaša stvar", odbrusio je Luis Enrike.

Svedoci smo šta se dogodilo prethodni put kada su se raspravljali trener i prva zvezda Barse, a ako opet uspeju da izglade nesuglasice, teško se piše Malagi i Mančester sitiju tri dana kasnije u prvom duelu osmine finala Lige šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar