Човић: Босни и Херцеговини треба Хрватска

Наш пут ка Европској унији, ка НАТО-у иде преко Хватске ка Биселу, рекао је за телевизију Н1 члан Предсједништва Босне и Херцеговине Драган Човић, након полагања заклетве предсједнице Републике Хрватске Колинде Грабар Китаровић.

Босна и Херцеговина 15.02.2015 | 15:30
Човић: Босни и Херцеговини треба Хрватска

Додао је како Босни и Херцеговини једноставно треба Република Хрватска, Загреб, предсједница Републике Хрватске као неко "ко ће нам помоћи да лакше разумијемо неке односе и у том демократском свијету и да што прије постанемо придружена чланица Европске уније".

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

КГБ

15.02.2015 14:47

Велепосланиче РС-а у БиХ, хоће ли ваши побочници гласовати за дрекавчевог дрекавца или за господина Тадића у Вијећу народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јасеновац

15.02.2015 14:57

Јел то онако и стисак руке је важнији од било каквог потписаног споразума.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хдз

15.02.2015 17:11

хехехе Колинда вас изради на изборима , по рецепту малог Марка и нашег Миле.( Рп. 3 касике ентитета и референдум по потреби) А нек је неко и Херцеговце зај... ,ломатали су се цилу недељу по аутобусима и чекали у реду ко муле. Неке форе стварно увијек пале.

Name

дивља јабука

15.02.2015 14:59

Не треба нам уопште ЕУ, само нам треба ред и поредак. А тај ред и поредак морамо увести сами. Да је хтјела, ЕУ би овдје давно увела ред. Али није. ЕУ нас је развалила. Сама та идеја нас је развалила. Као што је развалила и многе друге европске државе посебно оне из источне Европе а и Грчку и Шпанију. Загреб не треба ни сам себи а камоли нама. Да нам некаква Колинда нешто објасни. Ко је и шта је та Колинда? Колинда нам треба колико и лањски снијег. Најмање нам требају бандити који су нам уништили сву техничке струке и науку, потрали фабрике и у њима отворили трговинске центре или којекакве је... колеџе који никог не могу научити ништа. Овдје су све уништили, покрали и развалили и упорно нам дрско продају оно под бубреге. Овај народ на крају неће бити власник ничега у својој држави. Мораће се исељавати и из својих станова јер неће моћи платити ни одвоз смећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

15.02.2015 15:36

Не треба нам нико и ниста!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

судеx

15.02.2015 18:02

Најодвратнији човјек на планети. Криминалац ,леват, мутикаша, човјек који би за неке своје циљеве али само своје лицне циљеве продао и родбину и мајку своју. Погледај,како ти твоји Хрвати зиве у БиХ. Вецина их нема за хљеба... Додји у Прозор ...у четири послијеподне мозес само купити хљеба и прехрамбене ствари,све остало се затвара јер нема нико лове да купује. Слуцајно сам просле године бициклом био доле два дана...и запрепастио се. Зиве само тајкуни и дијаспора...остали су биједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

15.02.2015 18:18

Нама треба само паметан цовјек(Политичар) ниста друго!Али посто су 90% политичара у БИХ глупи нама се лоше пише!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бен

15.02.2015 18:59

Треба нам Хрватска да нам продаје своје производе. Треба нам хрватска вода, млијецни производи, месо, воце и поврце итд.. Треба нам хрватска да нам ували све своје сто не мозе да извезе на запад и на домаце трзисте. Оно сто ниста неваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

газиај

15.02.2015 19:32

ја колико знам хрватској треба бих инаце неби 90-их хрватска војска изврсила агресију на исту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССД. СЈЕДИЊЕЊЕ СРПСКЕ ДРЗАВЕ В.СРБИЈА

16.02.2015 09:08

БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ-РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ТРЕБА СРБИЈА А НЕ ХРВАТСКА НАЦИСТИЦКА КОЈА ЈЕ ОЦИСТИЛА СРБЕ ИЗ СРПСКИХ КРАЈИНА И ХЕРЗЦЕГОВИНУ ГДЈЕ ЈЕ ХДЗ НА ВЛАСТИ НЕКАДАСЊИ НДХ-а САМО УПАКОВАН У ХДЗ.ИСТИ ЦИЉ ИСТИ ПРОГРАМ ПРОТИВ СРБА И У ХЕРЦЕГОВИНИ И У ХРВАТСКОЈ НИСТА НОВО АЛИ БЕЗ МАЈКЕ СРБИЈЕ И БРАТСКЕ РУСИЈЕ НЕМА ОПСТАНКА БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ.САМО СРБИЈА БОСНУ СПАСАВА И УЈЕДИЊЕЊЕ СА БРАТСКОМ НАЈВЕЦИМ ДРЗАВОМ И НАЈЈАЦОМ НА СВЕТУ БРАТСКОМ РУСИЈОМ. СРЕЦНО УЈЕДИЊЕЊЕ БОСНИ ЈЕ СРБИЈА МАЈКА БЕЗ ОБЗИРА СТО СУ ЗА ВРЕМЕ ТИТА ПОДЕЉЕНИ НА КАТОЛИКЕ И СРБЕ МУСЛИМАНЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

16.02.2015 12:47

Треба ко цир на гу...., ето ти је нека теби сиса крв или ста ти вец одговара ... хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

17.02.2015 10:55

Треба треба да Хрватске заставе постављате по БИХ и да је раскопате па да опет покушате да је спојите са Хравском да више не постоји е зато БИХ треба Хрватска.

ОДГОВОРИТЕ