Čović: Bosni i Hercegovini treba Hrvatska

Naš put ka Evropskoj uniji, ka NATO-u ide preko Hvatske ka Biselu, rekao je za televiziju N1 član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, nakon polaganja zakletve predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Bosna i Hercegovina 15.02.2015 | 15:30
Čović: Bosni i Hercegovini treba Hrvatska

Dodao je kako Bosni i Hercegovini jednostavno treba Republika Hrvatska, Zagreb, predsjednica Republike Hrvatske kao neko "ko će nam pomoći da lakše razumijemo neke odnose i u tom demokratskom svijetu i da što prije postanemo pridružena članica Evropske unije".

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

KGB

15.02.2015 14:47

Veleposlaniče RS-a u BiH, hoće li vaši pobočnici glasovati za drekavčevog drekavca ili za gospodina Tadića u Vijeću naroda?

ODGOVORITE
Name

jasenovac

15.02.2015 14:57

Jel to onako i stisak ruke je važniji od bilo kakvog potpisanog sporazuma.

ODGOVORITE
Name

hdz

15.02.2015 17:11

hehehe Kolinda vas izradi na izborima , po receptu malog Marka i našeg Mile.( Rp. 3 kasike entiteta i referendum po potrebi) A nek je neko i Hercegovce zaj... ,lomatali su se cilu nedelju po autobusima i čekali u redu ko mule. Neke fore stvarno uvijek pale.

Name

divlja jabuka

15.02.2015 14:59

Ne treba nam uopšte EU, samo nam treba red i poredak. A taj red i poredak moramo uvesti sami. Da je htjela, EU bi ovdje davno uvela red. Ali nije. EU nas je razvalila. Sama ta ideja nas je razvalila. Kao što je razvalila i mnoge druge evropske države posebno one iz istočne Evrope a i Grčku i Španiju. Zagreb ne treba ni sam sebi a kamoli nama. Da nam nekakva Kolinda nešto objasni. Ko je i šta je ta Kolinda? Kolinda nam treba koliko i lanjski snijeg. Najmanje nam trebaju banditi koji su nam uništili svu tehničke struke i nauku, potrali fabrike i u njima otvorili trgovinske centre ili kojekakve je... koledže koji nikog ne mogu naučiti ništa. Ovdje su sve uništili, pokrali i razvalili i uporno nam drsko prodaju ono pod bubrege. Ovaj narod na kraju neće biti vlasnik ničega u svojoj državi. Moraće se iseljavati i iz svojih stanova jer neće moći platiti ni odvoz smeća.

ODGOVORITE
Name

cccc

15.02.2015 15:36

Ne treba nam niko i nista!!!

ODGOVORITE
Name

sudex

15.02.2015 18:02

Najodvratniji čovjek na planeti. Kriminalac ,levat, mutikaša, čovjek koji bi za neke svoje ciljeve ali samo svoje licne ciljeve prodao i rodbinu i majku svoju. Pogledaj,kako ti tvoji Hrvati zive u BiH. Vecina ih nema za hljeba... Dodji u Prozor ...u četiri poslijepodne mozes samo kupiti hljeba i prehrambene stvari,sve ostalo se zatvara jer nema niko love da kupuje. Slucajno sam prosle godine biciklom bio dole dva dana...i zaprepastio se. Zive samo tajkuni i dijaspora...ostali su bijeda.

ODGOVORITE
Name

JA

15.02.2015 18:18

Nama treba samo pametan covjek(Političar) nista drugo!Ali posto su 90% političara u BIH glupi nama se loše piše!!!

ODGOVORITE
Name

Ben

15.02.2015 18:59

Treba nam Hrvatska da nam prodaje svoje proizvode. Treba nam hrvatska voda, mlijecni proizvodi, meso, voce i povrce itd.. Treba nam hrvatska da nam uvali sve svoje sto ne moze da izveze na zapad i na domace trziste. Ono sto nista nevalja.

ODGOVORITE
Name

gaziaj

15.02.2015 19:32

ja koliko znam hrvatskoj treba bih inace nebi 90-ih hrvatska vojska izvrsila agresiju na istu.

ODGOVORITE
Name

SSD. SJEDINJENJE SRPSKE DRZAVE V.SRBIJA

16.02.2015 09:08

BOSNI I HERCEGOVINI-REPUBLICI SRPSKOJ TREBA SRBIJA A NE HRVATSKA NACISTICKA KOJA JE OCISTILA SRBE IZ SRPSKIH KRAJINA I HERZCEGOVINU GDJE JE HDZ NA VLASTI NEKADASNJI NDH-a SAMO UPAKOVAN U HDZ.ISTI CILJ ISTI PROGRAM PROTIV SRBA I U HERCEGOVINI I U HRVATSKOJ NISTA NOVO ALI BEZ MAJKE SRBIJE I BRATSKE RUSIJE NEMA OPSTANKA BOSNI I HERCEGOVINI.SAMO SRBIJA BOSNU SPASAVA I UJEDINJENJE SA BRATSKOM NAJVECIM DRZAVOM I NAJJACOM NA SVETU BRATSKOM RUSIJOM. SRECNO UJEDINJENJE BOSNI JE SRBIJA MAJKA BEZ OBZIRA STO SU ZA VREME TITA PODELJENI NA KATOLIKE I SRBE MUSLIMANE...

ODGOVORITE
Name

Sime

16.02.2015 12:47

Treba ko cir na gu...., eto ti je neka tebi sisa krv ili sta ti vec odgovara ... hehehehe

ODGOVORITE
Name

Crni

17.02.2015 10:55

Treba treba da Hrvatske zastave postavljate po BIH i da je raskopate pa da opet pokušate da je spojite sa Hravskom da više ne postoji e zato BIH treba Hrvatska.

ODGOVORITE