Почели преговори лидера у Минску

Лидери Русије, Украјине, Француске и Њемачке почели су разговоре у Минску о кризи у Украјини.

Свијет 11.02.2015 | 21:55
Почели преговори лидера у Минску

Руски предсједник Владимир Путин, украјински предсједник Петро Порошенко, француски предсједник Франсоа Оланд и њемачки канцелар Ангела Меркел састали су се у Палати независности у Минску.

Скоро 500 новинара разних медијских кућа акредитовано је за самит.

Лидере такозване четворке из Нормандије у палати дочекао је домаћин самита, бјелоруски предсједник Александар Лукашенко.

Нико од лидера није давао изјаве за новинаре прије почетка састанка.

Дипломатски напори за рјешење украјинске кризе интензивирани су у протеклих неколико дана пошто су Меркелова и Оланд посјетили Кијев и Москву, гдје су изнијели своје приједлоге.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Крстан

11.02.2015 21:18

Г-дине Путине нема ништа од преговора са настраним педофилима из Ватикана. У питању је католичка навлакуша. Причају о миру, а воде рат. Језуити се позиционирању и чекају моментум. Путине Ви први морате да ошинете нуклеарни удар на: Ватикан, Вашингтон и Лондон. Нема компромиса са болесним умом из Ватикана. Ватиканска пирамида страве и ужаса је кадровски састављена од дна до врха са ментално поремећеним педофилима. То је критеријум по коме се регрутују сви кадрови Ватикана. Сваки мора да прође култ „ Деветог круга“ жртвовања деце и да пије дечију крв у већу славу сатане. Та пирамида се руши, али је то тако велико зло да и у паду ће да уништи пола света.

ОДГОВОРИТЕ