Počeli pregovori lidera u Minsku

Lideri Rusije, Ukrajine, Francuske i Njemačke počeli su razgovore u Minsku o krizi u Ukrajini.

Svijet 11.02.2015 | 21:55
Počeli pregovori lidera u Minsku

Ruski predsjednik Vladimir Putin, ukrajinski predsjednik Petro Porošenko, francuski predsjednik Fransoa Oland i njemački kancelar Angela Merkel sastali su se u Palati nezavisnosti u Minsku.

Skoro 500 novinara raznih medijskih kuća akreditovano je za samit.

Lidere takozvane četvorke iz Normandije u palati dočekao je domaćin samita, bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko.

Niko od lidera nije davao izjave za novinare prije početka sastanka.

Diplomatski napori za rješenje ukrajinske krize intenzivirani su u proteklih nekoliko dana pošto su Merkelova i Oland posjetili Kijev i Moskvu, gdje su iznijeli svoje prijedloge.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Krstan

11.02.2015 21:18

G-dine Putine nema ništa od pregovora sa nastranim pedofilima iz Vatikana. U pitanju je katolička navlakuša. Pričaju o miru, a vode rat. Jezuiti se pozicioniranju i čekaju momentum. Putine Vi prvi morate da ošinete nuklearni udar na: Vatikan, Vašington i London. Nema kompromisa sa bolesnim umom iz Vatikana. Vatikanska piramida strave i užasa je kadrovski sastavljena od dna do vrha sa mentalno poremećenim pedofilima. To je kriterijum po kome se regrutuju svi kadrovi Vatikana. Svaki mora da prođe kult „ Devetog kruga“ žrtvovanja dece i da pije dečiju krv u veću slavu satane. Ta piramida se ruši, ali je to tako veliko zlo da i u padu će da uništi pola sveta.

ODGOVORITE