Дуле: Нећемо да причамо о 3. мјесту!

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да је његов тим морао максимално да се потруди да би савладао последњепласирани тим АБА лиге Левски.

Кошарка 10.02.2015 | 17:40
Дуле: Нећемо да причамо о 3. мјесту!

Црно-бели су у 21. колу АБА надиграли бугарски тим 94:66, али су гости били резултатски у игри све до последње четвртине.

"Без обзира на проблеме, играчи Левског се боре на прави начин, показују карактер и нису дошли сами да се добију. Морали смо у другом полувремену да одиграмо максимално и да тако преломимо утакмицу", рекао је Вујошевић

Партизан и даље заостаје победу за трећепласираном Цедевитом, а Вујошевић сматра није немогуће да тим дође до трећег места на крају сезоне, али да је још рано говорити о томе.

Своје прве поене у Јадранској лиги у понедељак је постигао Јанис Кузелолу и тако подигао публику на ноге.

"Сваки играч има своје место које заслужује. На његово залагање на тренингу немам никакве замерке, али он овакав у оваквом тиму не треба очекивати неко превелико место ове сезоне", рекао је Вујошевић.

Он се још једном осврнуо на одлазак Гагића и реакције које изазвало саопштење Партизана.

"„Свако има право да тумачи на свој начин разне поступке, али морам да подвучем реакције када екипу напусти Гагић, који је најредовније плаћан. Сада се згражавају на израз издаја. Лицемерно је причати о изјави 'Куп је светиња'. Ови играчи нису плаћени, како можемо очекивати да иду на Куп. Партизан је остао без спонзора директно политичком вољом“", закључио је Вујошевић.

Спортски директор Партизана Драган Тодорић имао је данас саобраћајну несрећу, а на утакмици се појавио са медицинском крагном.

Упитан за његово здравствено стање, Вујошевић је шаљиво рекао: "Нису тачне гласине да сам га ја давио".

Коментари / 0

Оставите коментар