Dule: Nećemo da pričamo o 3. mjestu!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegov tim morao maksimalno da se potrudi da bi savladao poslednjeplasirani tim ABA lige Levski.

Košarka 10.02.2015 | 17:40
Dule: Nećemo da pričamo o 3. mjestu!

Crno-beli su u 21. kolu ABA nadigrali bugarski tim 94:66, ali su gosti bili rezultatski u igri sve do poslednje četvrtine.

"Bez obzira na probleme, igrači Levskog se bore na pravi način, pokazuju karakter i nisu došli sami da se dobiju. Morali smo u drugom poluvremenu da odigramo maksimalno i da tako prelomimo utakmicu", rekao je Vujošević

Partizan i dalje zaostaje pobedu za trećeplasiranom Cedevitom, a Vujošević smatra nije nemoguće da tim dođe do trećeg mesta na kraju sezone, ali da je još rano govoriti o tome.

Svoje prve poene u Jadranskoj ligi u ponedeljak je postigao Janis Kuzelolu i tako podigao publiku na noge.

"Svaki igrač ima svoje mesto koje zaslužuje. Na njegovo zalaganje na treningu nemam nikakve zamerke, ali on ovakav u ovakvom timu ne treba očekivati neko preveliko mesto ove sezone", rekao je Vujošević.

On se još jednom osvrnuo na odlazak Gagića i reakcije koje izazvalo saopštenje Partizana.

"„Svako ima pravo da tumači na svoj način razne postupke, ali moram da podvučem reakcije kada ekipu napusti Gagić, koji je najredovnije plaćan. Sada se zgražavaju na izraz izdaja. Licemerno je pričati o izjavi 'Kup je svetinja'. Ovi igrači nisu plaćeni, kako možemo očekivati da idu na Kup. Partizan je ostao bez sponzora direktno političkom voljom“", zaključio je Vujošević.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić imao je danas saobraćajnu nesreću, a na utakmici se pojavio sa medicinskom kragnom.

Upitan za njegovo zdravstveno stanje, Vujošević je šaljivo rekao: "Nisu tačne glasine da sam ga ja davio".

Komentari / 0

Ostavite komentar