Дивљи таксисти на аеродрому напали полицију, петоро повређених!

Инцидент се догодио 45 минута иза поноћи у ноћи између петка и суботе, када су комуналци, видевши да пружа нелегалну услугу, затражили дивљем таксисти З. Ј. (47) личну карту, али је тада настао хаос јер су их окружили други возачи који су почели да их снимају, вређају и туку.

Србија 08.02.2015 | 19:23
Дивљи таксисти на аеродрому напали полицију, петоро повређених!

Дивљи таксисти, који се окупљају код аеродрома “Никола Тесла”, у ноћи између петка и суботе су напали патролу Комуналне полиције. Након жестоке размене ударца, превозник З. Ј. (47) и један комунални полицајац су задобили теже повреде, док су три припадника органа реда прошла са лакшим повредама.

Инцидент се догодио 45 минута после поноћи, јер је Комунална полиција, за време редовне контроле, видела такси возача З. Ј. како путници нуди вожњу која је супротна Одлуци о ауто-такси превозу. Комуналци су му пришли и затражили личну карту, али је он то одбио, пишу Новости.

Затим су захтевали да крене у полицијску станицу са њима како би утврдили идентитет, али је он и то одбио, а онда су се заједно упутили у зграду аеродром и тада је настао хаос.

Други таксисти, који такође раде без дозволе за рад, пришли су и почели да их снимју, псују и прете, а драма је достигла врхунац када су их опколили и кренули да вуку за јакне. Један од таксиста Д. Ј. је ошамарио комуналног полицајца Н. Д. и комешање је прешло у тучу.

На место инцидента је убрзо стигла и екипа граничне полиције МУП-а са аеродрома, која је такође од З. Ј. затражила личну карту, а он им је дао изломљен пасош, оптужујући комуналног полицајца У. Л. да је то урадио.

Након увиђаја, З. Ј. је са преломом руке одо 2.15 сати примљен у Ургентни центар, а касније, око 4.30 лекарска помоћ је указана и четворици комуналних полицајаца.

У. Л. је задобио ишчешење десног рамена, а његове колеге су прошле са лакшим повредама. Лекарска помоћ је указана и Б. П. због скочног зглоба, Н. Д. ради десне јагодичне кости, а збринут је и М. Б.

Неки од оних који су учествовали, попут З. Ј. и Д. Ј. су добили пет захтева за покретање прекршајних поступака током ове године, а З. Ј. их је имао чак 26 у протеклој години, а 2013. два.

Када је реч о Д. Ј., протекле године их је имао 19, а годину дана раије осам прекршајних пријава.

Извор: Телеграф

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

08.02.2015 18:51

Ударио јунак на јунака. Ударио Мурта на Курту.Одраз стања у дрзави и њене немоци да успостави право....

ОДГОВОРИТЕ
Name

рома

08.02.2015 22:10

Њима тамо је необицно радити по закону, ниста цудно, и код нас је овако.

ОДГОВОРИТЕ