У понедјељак кандидат за предсједавајућег Савјета министара?

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је да ће одмах након именовања руководства Федерације БиХ, бити именован кандидат за предсједавајућег Савјета министара БиХ.

Босна и Херцеговина 07.02.2015 | 19:06
У понедјељак кандидат за предсједавајућег Савјета министара?

"Не чека се формирање никаквих влада. Требало би да све буде урађено у понедјељак 9. фебруара, али Федерација је непредвидива и откуд знамо шта ће се десити. Ако све буде како треба у понедјељак би требало да буде именован предсједник и два потпредсједника Федерације и мандатар за састав Савјета министара", рекао је Иванић.

Иванић је рекао новинарима у Мостару да су протести прије годину дана у ФБиХ били изазвани биједом, сиротињом и бесперспективношћу.

"То су били протести једне генерације која је отишла у рат, вратила се из рата сломљена и израњавана, дошла у фирме којих није било, у године кад је сувише млада за пензију, а сувише стара за неки нови посао и генерација која је заиста била у потешкоћама", навео је Иванић.

Он је нагласио да је логично да они искажу незадовољство, а да је обавеза нових власти да "иду у сусрет људима и рјешавају животна питања, а велике филозофије оставе по страни".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Наравно

07.02.2015 22:34

Наравно, Младене. Пустимо приче од којих нико нема хљеба, него дајте урадите нешто или ћемо сви кофере у руке и правац СВУГДЈЕ. Напријед, Младене! Сарајлија

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

08.02.2015 15:50

Твој опис генерације која је преживела рат је СЕНЗАЦИОНАЛАН.

ОДГОВОРИТЕ