Крвљу написао: Лука, опрости ми!

Након што је покушао себи да одузме живот, Марко Милићев (34) је оставио поруку Луки Јовановићу, којег је 25. јула прошле године прегазио на Бранковом мосту.

Србија 07.02.2015 | 09:58
Крвљу написао: Лука, опрости ми!

Након што је 26. јануара покушао да се убије тако што је исекаовене, крвљу је исписао поруку преко читавог зида. Он је одмах потом пребачен на ВМА, где му је пружена медицинска помоћ, пишу Наше новине.

Дан касније се појавио у судници, а од када је враћен у ћелију везан је за кревет и под јаким седативима је.

Убица из “кантримена” жилетом пререзао вене, цимери из ћелије га спасавали!

– Имао је три попречне посекотине на подлактицама, а било му је захваћено и мишићно ткиво – рекао је извор који је добро упућен у ситуацију, и истакао да не може са сигурношћу да оцени да ли је Милићев у стању да се појави 10. фебруара на суђену.

Иначе, треће осново тужилаштво је предложило да се Милићев осуди на 10 година због тешког дела нарушавања безбедности јавног саобраћаја и непружања помоћи настрадалом.

Упркос дугој потрази, аутомобил којим је Милићев управљао до данас није пронађен, али је откривено да кола нису била у његовом власништву.

– “Кантримен” је припадао једној јавној личности! – навео је извор из истраге, али није желео да открије о коме се ради.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БОА

07.02.2015 10:21

Толико га гризе савјест да неце да казе гдје је и цији кантринен. Фолирант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

07.02.2015 15:11

Сви знају цији је ауто и ко је возио само се то покусава затаскати

Name

мисирац

07.02.2015 16:03

Цији је кантримен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

08.02.2015 15:06

Ваљда фраза “Кантримен” је припадао једној јавној личности све говори! Овај јадник је ту само подметнут! Десавало се и у Бањалуци слицних слуцајева!