Мали Стефан први пут у Београду

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић и његова супруга Јелена дан послије финала на Аустралијан опену поново су у прилици да се потпуно посвете приватном животу, али само на 15 дана.

Србија 07.02.2015 | 08:59
Мали Стефан први пут у Београду

Зато је млади брачни пар донио одлуку да се послије кратког задржавања у свом дому у Монте Карлу на брзака спакују и продуже за Београд, пише Стил.

За њиховог тромјесечног сина Стефана биће то прва званична посјета српској престоници. Подсјетимо, Стефан је рођен у Монте Карлу, али је у јануару с татом и мамом већ путовао до Абу Дабија и Дохе, одакле се Новак и први пут јавно похвалио титулом оца држећи насљедника у наручју.

Овом приликом, уз активан одмор у Београду, Новак и Јелена ће имати задовољство да угосте бројну родбину која с нестрпљењем очекује да први пут пољуби Стефана.Није немогуће ни то да се баш у наредних неколико дана обави Стефаново крштење.

Новак би у Србији могао да се задржи до 20. фебруара када би већ морао да крене за Дубаи на турнир који почиње три дана касније.

Новак је у међувремену одрадио све професионалне обавезе у Аустралији, укључујући и традиционално сликање са побједничким пехаром на обали ријеке у Мелбурну.Наш шампион се још једном осврнуо на то колико му породица значи.

"Сада играм за свог сина и породицу. Другачији је осећај него раније. Срећом, имам неколико недеља до наредног турнира па ћу имати довољно времена да се одморим и проведем време са Јеленом и Стефаном.

Искрено, не осећам да сам један од највећих тенисера, иако је ласкаво бити у друштву тенисера који су освојили осам Гренд слем титула. Легенде као што су Андре Агаси и Иван Лендл оставиле су велики траг у историји тениса и велика је привилегија бити у њиховом друштву", рекао је Ðоковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мајсторе

07.02.2015 09:33

Узимајући све факторе а посебно људскост ти си их већ превазишао... СВЕ НАЈБОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ