Николић: За нас је већ почела Суперлига!

"Свих пет утакмица играћемо као да су такмичарске што се минутаже тиче", каже тренер Партизана Марко Николић.

Фудбал 07.02.2015 | 12:40
Николић: За нас је већ почела Суперлига!

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да екипа на припремама у Турској сваку утакмицу мора да схвати као такмичарску.

"Свих пет утакмица играћемо као да су такмичарске што се минутаже тиче. Очекујем да сви играчи одиграју најмање две, а неки и три целе утакмице закључно са генералном пробом. Све те мечеве ћемо третирати као такмичарске", рекао је Николић.

Фудбалери Партизана допутовали су јуче у Белек на други део припрема за пролећни део сезоне. Црно-бели ће у Турској за осам дана одиграти пет утакмица, а први противник биће Сарајево.

Он је навео да је стручни штаб захтевао да се екипа састаје са тешким противницима на припрема, јер како је рекао то има вишеструки значај.

"Добри противници и ми нисмо бирали случајно онакве противнике за прву фазу припрема. Те утакмице су нас довеле на један изванредан физички ниво, показале мане и слабости које смо могли да коригујемо. Биле су вишеструко корисне и јаче него што су у овој фази припрема", казао је тренер Партизана.

Николић је истакао да је изузетно задовољан условима у Турској.

"Дочекало нас је лепо време, терен је добро припремљен и то је једна од предности боравка у Белеку. Једини смо фудбалски тим у овом хотели и сви његови садржаји су нама на располагању, а то необично битно када се игра пет утакмица у осам дана", навео је Николић.

Експедиција Партизана са припрема у Турској вратиће се 14. фебруара, а први такмичарски меч изабраници Марка Николића одиграће 21. фебруара против Вождовца на свом терену.

Коментари / 0

Оставите коментар