Nikolić: Za nas je već počela Superliga!

"Svih pet utakmica igraćemo kao da su takmičarske što se minutaže tiče", kaže trener Partizana Marko Nikolić.

Fudbal 07.02.2015 | 12:40
Nikolić: Za nas je već počela Superliga!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ekipa na pripremama u Turskoj svaku utakmicu mora da shvati kao takmičarsku.

"Svih pet utakmica igraćemo kao da su takmičarske što se minutaže tiče. Očekujem da svi igrači odigraju najmanje dve, a neki i tri cele utakmice zaključno sa generalnom probom. Sve te mečeve ćemo tretirati kao takmičarske", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana doputovali su juče u Belek na drugi deo priprema za prolećni deo sezone. Crno-beli će u Turskoj za osam dana odigrati pet utakmica, a prvi protivnik biće Sarajevo.

On je naveo da je stručni štab zahtevao da se ekipa sastaje sa teškim protivnicima na priprema, jer kako je rekao to ima višestruki značaj.

"Dobri protivnici i mi nismo birali slučajno onakve protivnike za prvu fazu priprema. Te utakmice su nas dovele na jedan izvanredan fizički nivo, pokazale mane i slabosti koje smo mogli da korigujemo. Bile su višestruko korisne i jače nego što su u ovoj fazi priprema", kazao je trener Partizana.

Nikolić je istakao da je izuzetno zadovoljan uslovima u Turskoj.

"Dočekalo nas je lepo vreme, teren je dobro pripremljen i to je jedna od prednosti boravka u Beleku. Jedini smo fudbalski tim u ovom hoteli i svi njegovi sadržaji su nama na raspolaganju, a to neobično bitno kada se igra pet utakmica u osam dana", naveo je Nikolić.

Ekspedicija Partizana sa priprema u Turskoj vratiće se 14. februara, a prvi takmičarski meč izabranici Marka Nikolića odigraće 21. februara protiv Voždovca na svom terenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar