Толе: Рамадани је зло српског фудбала!

„Међутим, морам да напоменем да ти менаџери послују са клубовима и играчима и немају никакве везе са Савезом“, рекао је председник Фудбалског савеза Србије.

Фудбал 07.02.2015 | 15:20
Толе: Рамадани је зло српског фудбала!

Први човек српског фудбала Томислав Караџић сматра да су менаџери попут Фалија Рамаданија велико зло српског фудбала.

Караџић је на тај јавно подржао изјаву потпредседника Партизана Милорада Вучелића, који је познатог менаџера оптужио да је лажов и додао да црно-бели прекидају сваку сарадњу са њим.

„Вучелић и Партизан имају пуну подршку Савеза у својој акцији. Ми смо више пута помињали да су менаџери попут Фалија Рамаданија зло српског фудбала. Међутим, морам да напоменем да ти менаџери послују са клубовима и играчима и немају никакве везе са Савезом. Клубови су у веома тешком стању, а ако би раскрстили с агентима, можда би могли да зараде више новца, а не да огромни проценти од трансфера завршавају у рукама менаџера“, рекао је Караџић за Информер.

Фудбалски савез Србије ће према речима његовог председника прихватити препоруку ФИФА да се укине власништво треће стране.

„Председник УЕФА Мишел Платини је већ причао да су менаџери и кладионице канцер који се мора одстранити из фудбала и ми се са тим слажемо. ФИФА је покренула иницијативу да се укине власништво треће стране и ФСС ће ту одлуку спровести када буде ступила на снагу. Није нормално да највећу корист од трансфера имају управо менаџери, а да клубови и играчи лоше пролазе“, рекао је Караџић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

07.02.2015 15:08

Само ми није јасно како ти онда Рамадани радио турнеју репрезентације по Америци ...

ОДГОВОРИТЕ