Tole: Ramadani je zlo srpskog fudbala!

„Međutim, moram da napomenem da ti menadžeri posluju sa klubovima i igračima i nemaju nikakve veze sa Savezom“, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbal 07.02.2015 | 15:20
Tole: Ramadani je zlo srpskog fudbala!

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić smatra da su menadžeri poput Falija Ramadanija veliko zlo srpskog fudbala.

Karadžić je na taj javno podržao izjavu potpredsednika Partizana Milorada Vučelića, koji je poznatog menadžera optužio da je lažov i dodao da crno-beli prekidaju svaku saradnju sa njim.

„Vučelić i Partizan imaju punu podršku Saveza u svojoj akciji. Mi smo više puta pominjali da su menadžeri poput Falija Ramadanija zlo srpskog fudbala. Međutim, moram da napomenem da ti menadžeri posluju sa klubovima i igračima i nemaju nikakve veze sa Savezom. Klubovi su u veoma teškom stanju, a ako bi raskrstili s agentima, možda bi mogli da zarade više novca, a ne da ogromni procenti od transfera završavaju u rukama menadžera“, rekao je Karadžić za Informer.

Fudbalski savez Srbije će prema rečima njegovog predsednika prihvatiti preporuku FIFA da se ukine vlasništvo treće strane.

„Predsednik UEFA Mišel Platini je već pričao da su menadžeri i kladionice kancer koji se mora odstraniti iz fudbala i mi se sa tim slažemo. FIFA je pokrenula inicijativu da se ukine vlasništvo treće strane i FSS će tu odluku sprovesti kada bude stupila na snagu. Nije normalno da najveću korist od transfera imaju upravo menadžeri, a da klubovi i igrači loše prolaze“, rekao je Karadžić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

07.02.2015 15:08

Samo mi nije jasno kako ti onda Ramadani radio turneju reprezentacije po Americi ...

ODGOVORITE