Адебајор неће да игра за милион евра мјесечно!

Нису му паре све у животу! Нападач Тотенхема Емануел Адебајор имао је током зимског прелазног рока понуду да постане један од најплаћенијих фудбалера света, али је одбио! 

Фудбал 06.02.2015 | 16:00
Адебајор неће да игра за милион евра мјесечно!

Певци су желели да се реше интернационалца из Тога тако што ће га послати на позајмицу, на крају је тај посао пропао, а онда је испливала прича да је Адебајору понуђено чак 1.000.000 фунти месечно како би појачао један катарски клуб?!

За услуге Емануела Адебајора било је заинтересовано неколико клубова, пре свих Рома, ПСЖ, Квинс Парк Ренџерс и Вест Хем. Сам фудбалер одабрао је Чекићаре, али Тотенхем се није договорио са тимом са Аптон Парка око поделе његове плате која износи 100.000 фунти и од посла није било ништа. Све је пропало у последњим минутима прелазног рока.

Надајући се да ће до договора ипак доћи, неколико сати раније, Адебајор је одбио већ поменуту понуду са Блиског истока о којој данас брује острвски медији - 1.000.000 фунти месечно - показавши на неки начин да му новац није пресудан приликом избора новог клуба.
"Без обзира на све срећан сам што остајем овде. Радићу свој посао најбоље што могу", изјавио је Адебајор непосредно по окончању прелазног рока.

Да подсетимо, тамнопути нападач у последње време је у немилости тренера Покетина због тога што је критиковао атмосферу у клубу након пораза од Стоука.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

06.02.2015 15:37

Свака Част!

ОДГОВОРИТЕ