Adebajor neće da igra za milion evra mjesečno!

Nisu mu pare sve u životu! Napadač Totenhema Emanuel Adebajor imao je tokom zimskog prelaznog roka ponudu da postane jedan od najplaćenijih fudbalera sveta, ali je odbio! 

Fudbal 06.02.2015 | 16:00
Adebajor neće da igra za milion evra mjesečno!

Pevci su želeli da se reše internacionalca iz Toga tako što će ga poslati na pozajmicu, na kraju je taj posao propao, a onda je isplivala priča da je Adebajoru ponuđeno čak 1.000.000 funti mesečno kako bi pojačao jedan katarski klub?!

Za usluge Emanuela Adebajora bilo je zainteresovano nekoliko klubova, pre svih Roma, PSŽ, Kvins Park Rendžers i Vest Hem. Sam fudbaler odabrao je Čekićare, ali Totenhem se nije dogovorio sa timom sa Apton Parka oko podele njegove plate koja iznosi 100.000 funti i od posla nije bilo ništa. Sve je propalo u poslednjim minutima prelaznog roka.

Nadajući se da će do dogovora ipak doći, nekoliko sati ranije, Adebajor je odbio već pomenutu ponudu sa Bliskog istoka o kojoj danas bruje ostrvski mediji - 1.000.000 funti mesečno - pokazavši na neki način da mu novac nije presudan prilikom izbora novog kluba.
"Bez obzira na sve srećan sam što ostajem ovde. Radiću svoj posao najbolje što mogu", izjavio je Adebajor neposredno po okončanju prelaznog roka.

Da podsetimo, tamnoputi napadač u poslednje vreme je u nemilosti trenera Poketina zbog toga što je kritikovao atmosferu u klubu nakon poraza od Stouka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

06.02.2015 15:37

Svaka Čast!

ODGOVORITE