Ултиматум Пипу: Или ЛШ или те мијења Монтела!

Према наводима Газете дело Спорт Росонери би на крају сезоне поново могли да мењају тренера.

Фудбал 06.02.2015 | 13:40
Ултиматум Пипу: Или ЛШ или те мијења Монтела!

Поставило се то питање одмах по одласку Кларенса Седорфа – да није управа Милана пожурила са сменом Холанђанина и инаугурацијом Филипа Инзагија на место шефа струке? Славно Супер-Пипово име није дозволило да се дебата распламса, али је после силних посртања у досадашњем току сезону и његова реч изгубила тежину. А његов статус ослонац у безграничном поверењу челника Росонера.

Које то никада није ни било. Као што у свету фудбала уосталом никад и није. Поверење траје док и резултати. Инзаги их нема већ неко време. А сада је изгубио и наклоност Силвија Берлусконија и његових најближих сарадника, који су почели озбиљно да сумњају у Пипове квалитете.

Угледна Газета дело Спорт стога наводи да бисмо ускоро могли да видимо још једну рокаду на клупи Росонера. Овога пута кормило би преузео Винченцо Монтела, играчка легенда Роме и човек који ради сасвим добар посао у улози тренера Фјорентине. За разлику од Инзагија, Монтели не мањка искуство.

Овај пут на Сан Сиру неће ломити преко колена. Већ ће изгледа покушати да "сломе" Инзагија. Газета тврди да ће пред младог стручњака бити постављен ултиматум – место у Лиги шампиона или летиш! А с обзиром на то да је Милан тренутно 10 степеника испод циља биће да је то само начин да се Инзаги отера, без обзира на о што јавно ужива сву подршку клупских челника. Буде ли се растанак на крају сезоне и озваничио на врућу клупу на Сан Сиру могли би да заседну и Лучано Спалети, Жорж Жезус и Унај Емери.

Коментари / 0

Оставите коментар