Ultimatum Pipu: Ili LŠ ili te mijenja Montela!

Prema navodima Gazete delo Sport Rosoneri bi na kraju sezone ponovo mogli da menjaju trenera.

Fudbal 06.02.2015 | 13:40
Ultimatum Pipu: Ili LŠ ili te mijenja Montela!

Postavilo se to pitanje odmah po odlasku Klarensa Sedorfa – da nije uprava Milana požurila sa smenom Holanđanina i inauguracijom Filipa Inzagija na mesto šefa struke? Slavno Super-Pipovo ime nije dozvolilo da se debata rasplamsa, ali je posle silnih posrtanja u dosadašnjem toku sezonu i njegova reč izgubila težinu. A njegov status oslonac u bezgraničnom poverenju čelnika Rosonera.

Koje to nikada nije ni bilo. Kao što u svetu fudbala uostalom nikad i nije. Poverenje traje dok i rezultati. Inzagi ih nema već neko vreme. A sada je izgubio i naklonost Silvija Berluskonija i njegovih najbližih saradnika, koji su počeli ozbiljno da sumnjaju u Pipove kvalitete.

Ugledna Gazeta delo Sport stoga navodi da bismo uskoro mogli da vidimo još jednu rokadu na klupi Rosonera. Ovoga puta kormilo bi preuzeo Vinčenco Montela, igračka legenda Rome i čovek koji radi sasvim dobar posao u ulozi trenera Fjorentine. Za razliku od Inzagija, Monteli ne manjka iskustvo.

Ovaj put na San Siru neće lomiti preko kolena. Već će izgleda pokušati da "slome" Inzagija. Gazeta tvrdi da će pred mladog stručnjaka biti postavljen ultimatum – mesto u Ligi šampiona ili letiš! A s obzirom na to da je Milan trenutno 10 stepenika ispod cilja biće da je to samo način da se Inzagi otera, bez obzira na o što javno uživa svu podršku klupskih čelnika. Bude li se rastanak na kraju sezone i ozvaničio na vruću klupu na San Siru mogli bi da zasednu i Lučano Spaleti, Žorž Žezus i Unaj Emeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar