Сити ''прецртао'' Јоветића!

Црногорски нападач неће наступати за "грађане" у другој фази Лиге шампиона.

Фудбал 06.02.2015 | 10:00
Сити ''прецртао'' Јоветића!

Манчестер сити послао је у четвртак у УЕФА списак играча који ће наступити у другој фази Лиге шампиона. Са једном, важном променом.

Име Стевана Јоветића избрисано је са списка, а уписано је "Вилфред Бони".

Црногорски нападач, некадашњи играч Партизана и Фиорентине, неће добити шансу да учествује у нападу "грађана" на трофеј Лиге шампиона. У елитном такмичењу ове сезоне наступио је пет пута и остварио једну асистенцију. Укупно је наступио на 26 мечева и пет пута затресао мрежу.

Због раније изречене казне услед кршења финансијског фер-плеја, Манчестер сити може да пријави само 21 играча за елитно такмичење. Од тога, петорица морају да буду фудбалери који су поникли у омладинском погону "грађана".

Долазак Бонија у клуб, за 33 милиона евра, ставио је до знања "Пују" Јоветићу да би већ ове зиме могао да потражи нову средину. Дрес Ситија носи од јула 2013, када је стигао из Италије, плаћен 29 милиона евра.

Да ли ће у наставку сезоне добити шансу да се наметне? Тешко је рећи, иако је у последње време добијао минуте на терену. Против Челсија јесте наступио тек око 100 секунди, али је претходно против Арсенала одиграо полувреме, против Евертона 67 минута, Сандерленда 70...

Тачније, наступио је на последњих пет мечева за "грађане", а у 20. колу (против Сандерленда) био је и стрелац и асистент.

Коментари / 0

Оставите коментар