Siti ''precrtao'' Jovetića!

Crnogorski napadač neće nastupati za "građane" u drugoj fazi Lige šampiona.

Fudbal 06.02.2015 | 10:00
Siti ''precrtao'' Jovetića!

Mančester siti poslao je u četvrtak u UEFA spisak igrača koji će nastupiti u drugoj fazi Lige šampiona. Sa jednom, važnom promenom.

Ime Stevana Jovetića izbrisano je sa spiska, a upisano je "Vilfred Boni".

Crnogorski napadač, nekadašnji igrač Partizana i Fiorentine, neće dobiti šansu da učestvuje u napadu "građana" na trofej Lige šampiona. U elitnom takmičenju ove sezone nastupio je pet puta i ostvario jednu asistenciju. Ukupno je nastupio na 26 mečeva i pet puta zatresao mrežu.

Zbog ranije izrečene kazne usled kršenja finansijskog fer-pleja, Mančester siti može da prijavi samo 21 igrača za elitno takmičenje. Od toga, petorica moraju da budu fudbaleri koji su ponikli u omladinskom pogonu "građana".

Dolazak Bonija u klub, za 33 miliona evra, stavio je do znanja "Puju" Jovetiću da bi već ove zime mogao da potraži novu sredinu. Dres Sitija nosi od jula 2013, kada je stigao iz Italije, plaćen 29 miliona evra.

Da li će u nastavku sezone dobiti šansu da se nametne? Teško je reći, iako je u poslednje vreme dobijao minute na terenu. Protiv Čelsija jeste nastupio tek oko 100 sekundi, ali je prethodno protiv Arsenala odigrao poluvreme, protiv Evertona 67 minuta, Sanderlenda 70...

Tačnije, nastupio je na poslednjih pet mečeva za "građane", a u 20. kolu (protiv Sanderlenda) bio je i strelac i asistent.

Komentari / 0

Ostavite komentar