Након сусрета са Вучићем, Чеда жели у владу

Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић поновио је став да би било боље да у влади уместо СПС буде ЛДП.

Србија 04.02.2015 | 18:50
Након сусрета са Вучићем, Чеда жели у владу

"Мој став о томе се није променио од претходних избора. И тад сам говорио да би било боље да у тој влади уместо СПС буде ЛДП, односно неки људи којима је ЛДП отворио простор да уђу у политику", оценио је Јовановић у интервјуу за "Данас".

Он је рекао да таквих људи има у економским министарствима и у пословима око европских интеграција и правосуђа.

"И даље мислим да би та влада, иако далеко од тог да би била идеална, била боља од ове коју имамо", рекао је Јовановић.

На питање да ли себе види у реконструисаној влади, Јовановић је рекао да он у тој влади не би значио ништа ако његов улазак у њу не би пратио не само улазак много нових другачијих људи, него и потпуна промена атмосфере у влади и друштву, јасни циљеви и начини да се они остварују.

"Мени је логично да причам са Вучићем, као што причам и са ДС и са сваким за ког мислим да би могао да буде део решења ситуације у којој се земља налази", рекао је Јовановић коментаришући недавни сусрет са премијером Србије.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни Груја

04.02.2015 20:28

Ништа чудно. И Вучићу и Јовановићу је прво запослење било у политици. Ни дана радног стажа прије тога. Чеда издо Тадића а Вучић Шешеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

05.02.2015 00:45

Свака част "ЦРНИ ГРУЈА"

Name

ВРС РВИ

05.02.2015 13:53

Ако прими ЧЕДУ ПАРШКА онда ће све бити јасно а то све зависи и од тога хоће ли Брисел наредити. Изгледа да су СПС потрошили.

ОДГОВОРИТЕ