Партизан:''случај'' Гагић - ИЗДАЈА!

Поводом захтева Ђорђа Гагића за раскид уговора, КК Партизан НИС се обратио јавности врло оштрим саопштењем, у коме је потез досадашњег центра црно-белих назвао издајом.

Кошарка 04.02.2015 | 16:55
Партизан:''случај'' Гагић - ИЗДАЈА!

Саопштење шампиона Србије преносимо у целости:

"Овакав потез треба назвати правим именом - издаја. Ако се одабере тренутак кад је то најнезгодније, онда се изабрао тренутак. То није ни мало спонтано, то је нечија рачуница.

Није ни мало случајно да нас напусти центар, када смо остали на тој линији најтањи. Избор је био непогрешив. Цела консталација догађаја даје нам за право да можемо да сумњамо.

На основу следећих потеза и одабира клуба за наставак каријере, биће савршено јасно ко стоји иза овога и ко на тај начин реализује своје интересе, јер не верујемо да ће само на овом да се заврши.

Ситуација у Партизану је таква да је лако бити издајник.

Елиминација Партизана је у току, препознатљива матрица се сада пребацује на кошаркашки клуб", саопштили су црно-бели.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бумеранг

04.02.2015 16:12

Ко другом јаму копа, сам у њу пада! Док сте на власти били јаки, од М. Марјановица па на саље, све сте цинили да унистите Звезду! Долазе заслуге на наплату, само полако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивос

04.02.2015 20:20

Ђорђе је јако добар кошаркаш и сјајан момак. У млађим данима није нешто обећавао, није играо ни за млађе узрасте Србије, мада је у Србији у сваком годишту паклена конкуренција, и ту није уопште лако упасти и у конкуренцију за неку селекцију млађих категорија. Ипак, посвећеношћу кошарци и вредним радом је напредовао, претекао вршњаке и неочекивано се изборио за дрес Србије на ЕП 2013, и оно мало минута које је играо, јако добро је одиграо. У Партизану је 2,5 године, и пружа јако добре партије, истина Партизан је прошле године ту нагомилао 4 центра, али Гагић је имао своју минутажу. Ове сезоне, иако се очекивао Гагић, Милутинов је добио предност, Гагића понекад гурају на "четворку" али он то јако тешко може одиграти, заправо све теже, данас и тако већина тимова игра са "лажним четворкама", тако да чува 10ак цм ниже и брже играче, логично је да у таквој поставци упада у проблеме са личнима. Такође, ово је за њега јако важна сезона, на лето пуни 25 и ваљаће потражити ангажман у Европи и мало пара зарадити, а ту је статистика јако важна, она са овом минутажом и статусом који има у Партизану неће бити добра. Мислим да је то једини разлог ове ситуације, а ако ћемо право и логична одлука. Ђорђе је био поштен према Партизану, нико га нема право прозивати, момку желим где год да се скраси много доброг. Беспарица у српској кошарци је огроман проблем, други клубови се протежу колико су дуги, у Партизану се опет јављају проблеми. Ако са неким играчем склопите уговор, испоштујте оно што сте обавезни, платите оно што сте се обавезали, па онда му и реците ако треба, "седи на клупи и ћути". У супротном имаћете све више оваквих ситуација

ОДГОВОРИТЕ