Partizan:''slučaj'' Gagić - IZDAJA!

Povodom zahteva Đorđa Gagića za raskid ugovora, KK Partizan NIS se obratio javnosti vrlo oštrim saopštenjem, u kome je potez dosadašnjeg centra crno-belih nazvao izdajom.

Košarka 04.02.2015 | 16:55
Partizan:''slučaj'' Gagić - IZDAJA!

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti:

"Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica.

Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo.

Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi.

Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik.

Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub", saopštili su crno-beli.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bumerang

04.02.2015 16:12

Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada! Dok ste na vlasti bili jaki, od M. Marjanovica pa na salje, sve ste cinili da unistite Zvezdu! Dolaze zasluge na naplatu, samo polako!

ODGOVORITE
Name

Divos

04.02.2015 20:20

Ђорђе је јако добар кошаркаш и сјајан момак. У млађим данима није нешто обећавао, није играо ни за млађе узрасте Србије, мада је у Србији у сваком годишту паклена конкуренција, и ту није уопште лако упасти и у конкуренцију за неку селекцију млађих категорија. Ипак, посвећеношћу кошарци и вредним радом је напредовао, претекао вршњаке и неочекивано се изборио за дрес Србије на ЕП 2013, и оно мало минута које је играо, јако добро је одиграо. У Партизану је 2,5 године, и пружа јако добре партије, истина Партизан је прошле године ту нагомилао 4 центра, али Гагић је имао своју минутажу. Ове сезоне, иако се очекивао Гагић, Милутинов је добио предност, Гагића понекад гурају на "четворку" али он то јако тешко може одиграти, заправо све теже, данас и тако већина тимова игра са "лажним четворкама", тако да чува 10ак цм ниже и брже играче, логично је да у таквој поставци упада у проблеме са личнима. Такође, ово је за њега јако важна сезона, на лето пуни 25 и ваљаће потражити ангажман у Европи и мало пара зарадити, а ту је статистика јако важна, она са овом минутажом и статусом који има у Партизану неће бити добра. Мислим да је то једини разлог ове ситуације, а ако ћемо право и логична одлука. Ђорђе је био поштен према Партизану, нико га нема право прозивати, момку желим где год да се скраси много доброг. Беспарица у српској кошарци је огроман проблем, други клубови се протежу колико су дуги, у Партизану се опет јављају проблеми. Ако са неким играчем склопите уговор, испоштујте оно што сте обавезни, платите оно што сте се обавезали, па онда му и реците ако треба, "седи на клупи и ћути". У супротном имаћете све више оваквих ситуација

ODGOVORITE