Донаторска вечера за болесну Донну Арес

У хотелу Хан на Бјелашници синоћ је одржана донаторска вече с циљем прикупљања средстава за лијечење пјевачице Азре Колаковић, познатије као Донна Арес, која се бори с тешком болешћу.

Босна и Херцеговина 04.02.2015 | 07:30
Донаторска вечера за болесну Донну Арес

Донаторској вечери одазвао се велики број Донниних колега с естраде, али и других особа из јавног живота.

Како је за Клиx.ба казала Еламери Шкргић-Микулић, новинарка и Доннина пријатељица, добротворна вечер је била изузетно успјешна. У хотелу Хан окупило се око стотину људи, а и они који нису могли доћи дали су свој допринос куповином слика које је насликала пјевачица, или на неки други начин.

"Најскупљу слику је купио бх. репрезентативац Един Џеко који вечерас није с нама, али је преко свог портпарола учествовао у донаторској вечери", казала је Шкргић-Микулић.

Атмосфера у хотелу Хан била је сјајна. Госте је забављао Магацин Кабаре са својим умјетничким перформансом, а запјевала је и Донна што је код присутних изазвало посебне емоције.

Она је захвалила свима на доласку изразивши увјерење да ће побиједити болест. Донна је синоћ представила Фондацију која носи њено умјетничко име, а која ће у будућности помагати у лијечењу особа обољелих од карцинома.

Међу присутнима могли су се видјети и гувернер Централне банке Кемал Козарић, градоначелник Донниног родног Бихаћа, Емџад Галијашевић, те бројне колеге и пријатељи.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цццц

04.02.2015 08:25

Не дај се!!! Ми сви Босанци и Херцеговци смо уз тебе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

04.02.2015 08:26

Не дај се!!!! Сви ми Босанци и Херцеговци смо уз тебе....

ОДГОВОРИТЕ