Жељко: Цијела Европа прича о Звезди!

Један од најбољих тренера Европе свих времена подржао је црвено-беле на путу ка четвртфиналу...

Кошарка 03.02.2015 | 23:40
Жељко: Цијела Европа прича о Звезди!

Непосредно пре завршетка прве фазе Евролиге постојала је одређена шанса да се кошаркаши Црвене звезде и Фенербахчеа сретну у ТОП 16 фази и укрсте копља, али су их нијансе одвеле на два различита пута, у две одвојене групе. Ипак, један од најбољих стручњака које је Стари континент икада имао Жељко Обрадовић честитао је црвено-белима на оствареним досадашњим резултатима и говорио о томе какав однос Европа има према клубу с Малог Калемегдана.

"Пласманом у ТОП 16 фазу црвено-бели су направили добар резултат. Имају квалитетну екипу, играли су одлично у првом делу Евролиге, цела Европа прича о феноменалном амбијенту који праве навијачи Звезде, о 20.000 људи у Арени. Тек је почетак друге фазе, има још девет кола, зато све честитке", рекао је бивши тренер Партизана у разговору за Блиц.

Трофејни стручњак дотакао се и стања вољеног клуба, у којем је постигао огроман тренерски успех.

"Имали су проблема, сада су се консолидовали. Неки играчи су се опоравили од повреда и вратили у тим па су ствари тек сада почеле да долазе на своје место. Мојим црно-белима желим све најбоље. Верујем у њих", закључио је Обрадовић.

Коментари / 0

Оставите коментар