Željko: Cijela Evropa priča o Zvezdi!

Jedan od najboljih trenera Evrope svih vremena podržao je crveno-bele na putu ka četvrtfinalu...

Košarka 03.02.2015 | 23:40
Željko: Cijela Evropa priča o Zvezdi!

Neposredno pre završetka prve faze Evrolige postojala je određena šansa da se košarkaši Crvene zvezde i Fenerbahčea sretnu u TOP 16 fazi i ukrste koplja, ali su ih nijanse odvele na dva različita puta, u dve odvojene grupe. Ipak, jedan od najboljih stručnjaka koje je Stari kontinent ikada imao Željko Obradović čestitao je crveno-belima na ostvarenim dosadašnjim rezultatima i govorio o tome kakav odnos Evropa ima prema klubu s Malog Kalemegdana.

"Plasmanom u TOP 16 fazu crveno-beli su napravili dobar rezultat. Imaju kvalitetnu ekipu, igrali su odlično u prvom delu Evrolige, cela Evropa priča o fenomenalnom ambijentu koji prave navijači Zvezde, o 20.000 ljudi u Areni. Tek je početak druge faze, ima još devet kola, zato sve čestitke", rekao je bivši trener Partizana u razgovoru za Blic.

Trofejni stručnjak dotakao se i stanja voljenog kluba, u kojem je postigao ogroman trenerski uspeh.

"Imali su problema, sada su se konsolidovali. Neki igrači su se oporavili od povreda i vratili u tim pa su stvari tek sada počele da dolaze na svoje mesto. Mojim crno-belima želim sve najbolje. Verujem u njih", zaključio je Obradović.

Komentari / 0

Ostavite komentar