Тања Бошковић и њена кћерка у истом филму

Глумица подржава своју децу, али им препушта да сами доносе битне одлуке и да уче на сопственим грешкама.

Србија 30.01.2015 | 22:00
Тања Бошковић и њена кћерка у истом филму

Тања Бошковић за „Блиц“ каже да је сина и ћерку већ са три године пуштала да сами иду у вртић да би их што пре осамосталила.

- Давно сам их васпитавала, сад су одрасли људи. Ђоле је отишао у Америку и оженио се. То је желео и нека се сад бори. И сама сам била на том путу, а одустала сам јер се нисам снашла. Лана је сама изабрала глуму, а данас ја учим од ње, јер су њене идеје драгоцене и њен угао гледања на живот је потпуно другачији и свеж - истиче глумица.

Тања признаје да сања да заједно игра са ћерком, али је свесна да ће до тога тешко доћи јер то Лана избегава. Прошлог лета њих две су снимале 3Д филм „Пети лептир“, али нису имале заједничке сцене. Чувена глумица схвата ћеркину потребу да има одвојену каријеру.

- Мислила да Лана неће хтети ни да чује да игра у „Петом лептиру“ у којем ја играм, али редитељ ју је убедио. У бога се уздам да ће ми испунити жељу и дати прилику да заједно играмо у истом кадру - искрена је Тања.

Лана се стидљиво осмехује и каже да је прихватила улогу јер јој се допао сценарио.

- Пристала сам јер је имало смисла да играм њу кад је била млада. Не могу да избегнем приче да ме родитељи гурају, али зато настојим да покажем колико вредим - каже млада глумица.

Лана је пристала да игра у првом српском 3Д филму „Пети лептир“ заједно са мајком и због тога што поред ње у филму играју и млади глумци - Марко, син Мише Јанкетића, и Мина, ћерка Марка Николића. Мимо камера, мајка и ћерка су се лепо дружиле, а у паузама снимања на Тари заједно су обишле Ланиног друга који живи у Бајиној Башти.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Љепотан

30.01.2015 22:16

Колико је старка боља риба од церке

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон дон

30.01.2015 22:18

Добре рибе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

31.01.2015 12:56

Једна од најепших глумица и сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Много среце

31.01.2015 13:28

Лепо је цути и видети кад се родитељи слазу,друзе или раде са децом,Свака вам цаст Босковици!

ОДГОВОРИТЕ