Tanja Bošković i njena kćerka u istom filmu

Glumica podržava svoju decu, ali im prepušta da sami donose bitne odluke i da uče na sopstvenim greškama.

Srbija 30.01.2015 | 22:00
Tanja Bošković i njena kćerka u istom filmu

Tanja Bošković za „Blic“ kaže da je sina i ćerku već sa tri godine puštala da sami idu u vrtić da bi ih što pre osamostalila.

- Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želeo i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež - ističe glumica.

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svesna da će do toga teško doći jer to Lana izbegava. Prošlog leta njih dve su snimale 3D film „Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata ćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

- Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u „Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru - iskrena je Tanja.

Lana se stidljivo osmehuje i kaže da je prihvatila ulogu jer joj se dopao scenario.

- Pristala sam jer je imalo smisla da igram nju kad je bila mlada. Ne mogu da izbegnem priče da me roditelji guraju, ali zato nastojim da pokažem koliko vredim - kaže mlada glumica.

Lana je pristala da igra u prvom srpskom 3D filmu „Peti leptir“ zajedno sa majkom i zbog toga što pored nje u filmu igraju i mladi glumci - Marko, sin Miše Janketića, i Mina, ćerka Marka Nikolića. Mimo kamera, majka i ćerka su se lepo družile, a u pauzama snimanja na Tari zajedno su obišle Laninog druga koji živi u Bajinoj Bašti.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ljepotan

30.01.2015 22:16

Koliko je starka bolja riba od cerke

ODGOVORITE
Name

don don

30.01.2015 22:18

Dobre ribe

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

31.01.2015 12:56

Jedna od najepših glumica i sada.

ODGOVORITE
Name

Mnogo srece

31.01.2015 13:28

Lepo je cuti i videti kad se roditelji slazu,druze ili rade sa decom,Svaka vam cast Boskovici!

ODGOVORITE