ЦГ медији: Звезда нема пара за Јововића, није због Партизана!

Након вијести да је селидба најбољег фудбалера црногорског шампионата Владимира Јововића на београдску Маракану пропала због откривања да је навијач Партизана, црногорска штампа пише да је трансфер пропао јер Звезда нема пара.

Фудбал 28.01.2015 | 16:20
ЦГ медији: Звезда нема пара за Јововића, није због Партизана!

Подгоричке Вијести пишу да је трансфер Јововића из Сутјеске у Звезду наводно пропао због тога што некадашњи првак Европе нема у овом тренутку да плати ни скромних 100.000 еура обештећења колико је договорено са никшићким клубом.

Сутјеска није пристала да “црвено-бијели” накнадно плате обештећење, нити било какве гаранције да уговор у том дијелу бити испоштован, па ће Јововић на селидбу на „Маракану” морати да сачека бар до јуна, пишу Вијести.

Подгорички лист наводи и да ће црногорски репрезентативац можда већ у јануарском прелазном року пронаћи други клуб, и то финансијски и играчки пуно јачи од Звезде.

За двадесетогодишњег фудбалера наводно се интересују Астон Вила, Кристал Палас и Квинс Парк Ренџерс, пишу Вијести позивајући се на енглески портал токспорт.цом.

Портал сqуаwка.цом такође наводи да је Јововић једна од опција за појачање Астон Виле у нападу.

Вијести подсјећају да је један од услова за ангажман страних играча у премијер лигу бар 75 одсто одигранихмечевау ррепрезентацији у претходној сезони.Јововић је до сада одиграо само четири квалификациона меча за репрезентацију Црне Горе па тај услов не испуњава.

Због тога посебна комисија ФА може да му изда радну дозволу, само на основу процјене да је изузетно талентован.

За Сутјеску важно је да трансфер Јововића буде обављен зимус јер на љето он постаје слободан играч.

Коментари / 0

Оставите коментар