CG mediji: Zvezda nema para za Jovovića, nije zbog Partizana!

Nakon vijesti da je selidba najboljeg fudbalera crnogorskog šampionata Vladimira Jovovića na beogradsku Marakanu propala zbog otkrivanja da je navijač Partizana, crnogorska štampa piše da je transfer propao jer Zvezda nema para.

Fudbal 28.01.2015 | 16:20
CG mediji: Zvezda nema para za Jovovića, nije zbog Partizana!

Podgoričke Vijesti pišu da je transfer Jovovića iz Sutjeske u Zvezdu navodno propao zbog toga što nekadašnji prvak Evrope nema u ovom trenutku da plati ni skromnih 100.000 eura obeštećenja koliko je dogovoreno sa nikšićkim klubom.

Sutjeska nije pristala da “crveno-bijeli” naknadno plate obeštećenje, niti bilo kakve garancije da ugovor u tom dijelu biti ispoštovan, pa će Jovović na selidbu na „Marakanu” morati da sačeka bar do juna, pišu Vijesti.

Podgorički list navodi i da će crnogorski reprezentativac možda već u januarskom prelaznom roku pronaći drugi klub, i to finansijski i igrački puno jači od Zvezde.

Za dvadesetogodišnjeg fudbalera navodno se interesuju Aston Vila, Kristal Palas i Kvins Park Rendžers, pišu Vijesti pozivajući se na engleski portal toksport.com.

Portal squawka.com takođe navodi da je Jovović jedna od opcija za pojačanje Aston Vile u napadu.

Vijesti podsjećaju da je jedan od uslova za angažman stranih igrača u premijer ligu bar 75 odsto odigranihmečevau rreprezentaciji u prethodnoj sezoni.Jovović je do sada odigrao samo četiri kvalifikaciona meča za reprezentaciju Crne Gore pa taj uslov ne ispunjava.

Zbog toga posebna komisija FA može da mu izda radnu dozvolu, samo na osnovu procjene da je izuzetno talentovan.

Za Sutjesku važno je da transfer Jovovića bude obavljen zimus jer na ljeto on postaje slobodan igrač.

Komentari / 0

Ostavite komentar